Grasul slab PIEDONE de la Sectorul 4 VINOVAT de TRAGEDIA din Clubul Colectiv?

TRAGEDIE in Romania, incendiul din CLUBUL Colectiv din Bucuresti naste reactii diverse.

Se vorbeste de vina celor 3 patroni ai Clubului. Insa se da mai putina importanta VINEI Primarului "Piedone", cel care a semnat autorizatia de functionare a CLUBULUI.

Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune ca nu are ce sa-si reproseze si ca, din punctul de vedere al primariei, Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia în care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, a functionat perfect legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de functionare (...) Legea Politiei locale spune ca pentru eliberarea acordului de functionare trebuie sa avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comertului. Locatarul da declaratie pe proprie raspundere despre ce activitatea pe care trebuie sa o desfasoare. Acordul de functionare însumeaza toate acordurile de la toate instititutiile”, a sustinut primarul Sectorului 4.

piedone_gras_si_slab

Pe bune?  Primarul Piedone  a completat ca pe viitor verificarea ar trebui sa se faca la fata locului de catre inspectorii de specialitate si dupa aceea sa se elibereze certificat pentru activitati pirotehnice.

Clubul Colectiv din Bucuresti avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentantilor primariei, iar Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au întocmit un proces-verbal pentru lipsa calificare personal.

Clubul Colectiv se afla în subsolul fostei fabrici Pionierul, o cladire de patru etaje, de pe strada Tabacarilor, nr. 7.

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala este Alin Anastasescu, acesta mai având alti doi asociati.

Insa daca PIEDONE nu semna, atunci acest loc al Iadului pe pamant nu ar fi existat.

SUNTETI DE ACORD CA INSTITUTIILE STATULUI AR TREBUI SA IL IA LA INTREBARI PE PRIMARUL CRISTIAN POPESCU PIEDONE CEL CARE A SEMNAT CA ACEST INFERN CRIMINAL SA EXISTE?