A MURIT! Flavius Corneliu Chis noul prim-procuror al Parchetului ARAD a decedat

Biografia lui Flavius Corneliu Chis la final. O viata  s-a incheiat intr-un mod fulgerator si extrem de dureros.

Noul prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, care urma sa isi ia functia în atributie a decedat într-un sinistru accident de masina.

Flavius Corneliu Chis si familia sa au fost efectiv striviti de un tir pe autostrada, în Slovenia.

In accident au murit patru persoane, prim-procurorul Flavius Corneliu Chis si familia sa ( sotia si cei doi copii).

La iesirea din localitatea Ljubliana, pe autostrada de coasta, intre Logatec si Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, cand soferul unui tir care a dat cu spatele, s-a urcat efectiv peste autoturismul lui.

Procurorul Flavius Corneliu Chis a murit in Slovenia

Potrivit presei din Slovenia, care citeaza Directia Politiei Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însa persoanele care se aflau în acesta au fost doar ranite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar soferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind cautat de fortele de politie.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Flavius Corneliu Chis tocmai ce trecuse examenul si, din 15 iulie, urma sa devina noul prim-procuror al Parchetului de e langa Judecatoria Arad.

Ljubljana este capitala Sloveniei si în acelasi timp, cel mai mare oras din aceasta tara.

Este plasat în centrul istoric al Sloveniei, si este un oras de dimensiune medie , cu o mpopulatie de aproximativ 280,000 de locuitori.

Ljubljana este considerata centrul cultural, stiintific, economic, politic si administrativ al Sloveniei