Biografie ANCA POP de la GORAN Bregovici la poze fierbinti in revistele pentru barbati fara inhibitii

Anca Pop, cantareata fara complexe care a colaborat cu Goran Bregovic s-a lasat dezgolita si pozata din drona in valurile inspumate ale marii.

Biografia Ancai Pop este una interesanta, si asta dincolo de pozele seducator de provocatoare realizate in aceasta vara pentru faimoasa revista pentru barbati.

Nascuta in Moldova Noua, pe malul Dunarii, si crescuta în Canada, banateanca Anca Popa a revenit de putin timp in  Romania.

In tara Anca Pop a lansat piesa “Free Love”.  ”Free Love" ne îndeamna sa dam frau liber imaginatiei si sa ne lasam ghidati de cele mai nastrusnice si indraznete instincte. Versurile ii apartin Ancai Pop, iar muzica a fost compusa de Anca împreuna cu Gabriel Maga (trupa Vunk), orchestratorul piesei.

wiki anca pop cantareata iubita de iepurasul cu papion

Ea a colaborat cu Goran Bregovic pentru piesa ei, “Jealous Monster”, si a compus doua dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, “Champagne for gypsies”, lansat în 2012.

De fapt, Anca Pop este prima si singura artista de la noi care a fost invitata sa cante pe scena cu artistul sarb in cateva din concertele sustinute de acesta în Romania si la Belgrad.

Anca a fost de la început prezenta în proiectul lui Goran, "Champagne for gipsies" ("Sampanie pentru tigani").

Ea a scris versurile pentru doua din piesele de pe albumul acesta si i-a intermediat intalnirea cu Florin Salam, care a scris si înregistrat pentru el pie­sele "Omule" si "Hupa-Tupa", si cu care a aparut in concertul de la Bucuresti.

Pozele hot din revista iepurasului cu papion au fost realizate cu drona pe plaja pustie de la Vadu.

“A fost o experienta SF cat se poate de incitanta. Mi-am imaginat ca barbatul visurilor mele ma priveste de sus, iar rolul meu era acela de a-l cuceri prin erotism si senzualitate”, a declarat Anca Pop.

Daca va intrebati care este wiki-ul sentimetal al artistei Anca Pop, ei bine, aflati ca fata este... singura.

Anca Pop spune ca nu are cum sa aiba o relatie acum, si nici nu-i simte lipsa, pentru ca toata ener­gia aceasta pe care ar trebui sa o investeasca într-o relatie, o daruieste muzicii.

Anca spune ca descoperit ca poate sa trans­puna in muzica nevoia fireasca de afectiune, de tan­drete...

Asa ca, in momentul acesta, cel putin, ea nu are nevoie de o relatie din aceea, traditionala, care sa o restrictioneze.

In rest, daca vreti sa o vedeti pe Anca Pop relaxata si goala, imbratisata de caldura soarelui si mangaiata de spuma catifelata a marii, cumparati revista!