Biografia Ioana Ceusan de la Sorin Gheju la lui iubita Ousmane N’ Doye cancan cu iubite de fotbalisti

Iubite de fotbalisti romani care stiu ca balonul este rotund si placerile vietii trebuie gustate cu pofta ca nu se stie cand mingea se rostogoleste... la vale.

Iar biografia ardelencei Ioana Ceusan se incadreaza perfect in acest tipar existential.

Ajuns in Romania in 2008, la SC Vaslui, fotbalistul Ousmane N Doye a reusit sa se impuna prin evolutiile sale, insa a iesiti in evidenta si prin evenimentele in care a fost implicat in afara stadionului.

Un favorit al paparazzilor si un obisnuit al vietii de noapte, senegalezul N Doye a bifat mai multe cuceriri mondene si a fost fotografiat in bratele unor domnisoare din showbiz, printre care Luiza Bogdan sau mulatra Erika.

In Liga 1, Ousmane N Doye a mai jucat la Dinamo, Astra, Sageata Navodari, iar acum este capitanul celor de la ASA Targu Mures.


Revenind la Ioana Ceusan, aceasta este o prietena nativa a fotbalistilor.

In trecut Ioana Ceusan a fost iubita unui alt jucator de la ASA Targu Mures.

Este vorba de Sorin Gheju (varsta 38 ani), fost atacant, care in cariera sa a mai trecut pe la FC Brasov, Flacara Faget, CFR Timisoara, ACU Arad si Caransebes.

Acum insa standardele Ioanei au crescut atat de mult pana cand se pare ca a ajuns pana la 'inaltimea' lui Ousmane N Doye.

Bruneta ardeleanca a reusit sa-l cucereasca pe fostul dinamovist, cel care nu rezista o zi fara sa nu o vada sau sa nu vorbeasca la telefon cu tanara.

Practic, senegalezul Ousmane a fost imblanzit de Ioana, cea care a facut ce a vrut din el, si din bani lui desigur.

Acum insa relatia celor doi este de domeniul trecutului.

Se pare ca din cauza de ... DIVORT.

Din informatiile obtinute de ZIARUL CANCAN, Terena, sotia lui  Ousmane N' Doye, a cerut divortul, asta dupa ce s-a saturat de nenumaratele aventuri extraconjungale ale senegalezului.

Terena se pare ca a auzit de aventurile fotbalistului si a decis sa se desparta de acesta si sa ceara impartirea averii si custodia copilului.

Insa lucrurile nu sunt chiar asa simple, mai ales ca la mijloc se afla un copil, dar si o avere impresionanata.

Astfel, in urma divortului, Terena si N' Doye trebuie sa imparta aproximativ 85 de milioane de dolari.

Si daca va intrebati ce altceva mai face Ioana Ceusan in fara de a se iubi cu fotbalisti, aflati ca tanara lucreaza ca reprezentant al unei firme de medicamente din Targu Mures si, din cand in cand, cocheteaza si cu modellingul.