Georgiana Lobonț biografie, iubit, vârsta, zodie, înălțime

Vezi care este biografia Georgiana Lobonț și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Georgiana Lobonț. Cele mai frumoase poze ale Georgiana Lobonț le găsiți pe pagina ei de Instagram și pe Vlog @georgianalobont

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș (un fiu de preot 😍), și-au construit o relație frumoasă încă de pe băncile liceului. Artista era in clasa a 9-a, iar el in clasa a 12-a, iar atunci cand s-au intalnit prima oară, după prima zi de liceu, a fost dragoste la prima vedere

Georgiana Lobonț, vine din județul Cluj, mai precis din Gherla, și este o frumoasă interpretă de muzica populară mereu cu zambetul mereu pe buze, cu voia bună în suflet și cu cântările minunate pe buze, direct din suflet și din simțirile sale tinere și exuberante.

Georgiana Lobont biografie blog ani

Discretă cu viaţa personală, Georgiana Lobonț face mărturisiri despre perioada frumoasă prin care a trecut. Artista a trăit un şoc atunci când a aflat că este însărcinată, mai ales că nu a fost ceva programat, însă, apoi a fost  foarte fericită.

Conform biografiei Georgiana Lobonț și-a început cariera artistică de la vârsta de 4 ani, obținând numeroase și valoroase premii la diferite concursuri de muzică populară.

Georgiana Lobonț  a fost membră a grupului vocal “Zestrea” condus de Marinela și Constantin Istici, a absolvit Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”din Cluj, la secția canto-popular având ca profesor pe Ana Sramturean, colaborând mai apoi cu Ansamblurile “Traditii” și “Doina” a căror instructori sunt Camelia și Ioan Motoc, dar și cu ansamblul “Ardealul” condus de Ioan Miheștean.

În anul 2010 a reușit să scoată pe piață, colaborând cu casa de producție LIBRIS, un album cu muzică tradițională de pe Valea Someșului, intitulat “Mi-o spus frunza fagului“, fiind orchestrat de “Taraful Ardealul“, în fruntea căruia se afla marele maestru Emil Mihai.

wiki georgiana lobont vlog muzica populara

La vârsta de doar 23 de ani, în 2017, Georgiana Lobonț a lansat cel de-al doilea album de muzică populară „Vin nuntaşii după mine”.

În prezent, Georgiana Lobonț  își continuă această carieră muzicală cu mare dragoste și cu un deosebit respect pentru tot ceea ce înseamnă datini, tradiții și obiceiuri românești.

Georgian cântă cu pasiune despre tradiţiile şi obiceiurile străbunicilor noştri, îi face pe tineri să se reîntoarcă la tradiţiile pierdute şi îi bucură pe cei din jur cu piesele ei care merg direct la suflet.
MAI POTI CITI