Wiki COLAGEN de tip VII vedeta ingredientelor din Crema Lefery - pareri diverse

70% din proteina de pielii este colagen. In organism colagenul se schimba in continuare – colagenul moare si in acest timp se produse si mentine de catre condrocite, keratinocitelor si fibroblaste.

A lungul timpului, acest metabolism incetineste, apare deficit de colagen. Ca rezultat, apar ridurile, boli si imbatranirii.

Odata cu reducerea cantitatii de colagen în tesuturi, acestea se deterioreaza si fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic.

Este de asemenea, împiedicata circulatia de nutritie si hidratare care are un efect daunator asupra sanatatii si, prin urmare, aspectului pielii si a altor celule.

In chirurgie plastica Colagenul este folosit de anii 60 ale secolului XX pentru injectarea invaziva al ridurilor.
wiki colagen tip vii crema lefery cateva pareri

In ciuda pretului ridicat si efectul alterabil acestei manipulare, precum si un procent mare respingeri si complicatii in ziua de azi injectarea cu Colagen este singura metoda reala de distrugeri a ridurilor.

TIPURI DE COLAGEN
 • Colagenul de tip I – cel mai abundent colagen din organism. Gasit în tendoane, oase, piele si alte tesuturi. Deosebit de abundent în tesut cicatricial.
 • Colagen de Tipul II, IX, X, XI – colagenul din cartilagii
 • Colagen de Tipul III –  în tesuturile cu crestere rapida, în special in etapele timpurii de cicatrizare a  ranilor. Acesta colagen de tip III este înlocuit mai târziu de tipuri mai  puternice si mai dure de colagen.
 • Colagen de Tipul IV – colagenul din membrana capilarelor.
 • Colagen de Tipul V, VI – în general gasit alaturi de tipul I
 • Colagen de Tipul VII – colagen gasit in  epitelii (mucoasa tractului gastrointestinal, ale tractului urinar, etc)
 • Colagen de Tipul VIII – colagenul din peretii vaselor de sânge
 • Colagen de Tipul XII – alaturi si in interactiune cu tipurile I si III
Exista mai mult de 28 de tipuri de colagen in organism, necesare constructiei celulare sau repararii tesutului, insa tipurile I, II, III, IV si VII sunt vitale pentru sanatatea si frumusetea pielii. 

Intervenind din exterior pentru inlocuirea colagenului pierdut si pentru stimularea productiei proprii de colagen, aceasta va actiona mai mult ca sigur pe tipul I.de colagen, iar beneficiile le vom regasi in pielea care devine mai ferma. 

Despre colagenul de tip VII se spune ca este singurul colagen, care este în totalitate asimilata de pielea umana. Patrunde adânc in structurile pielii regenerând structurile de colagen ?i inverseaza ceasul biologic al celulelor. Ridurile sunt netezite, pielea lasata se ridica iar deformarile dispar.

Administrarea de colagen intern are mult mai multe beneficii, intrucat lucreaza eficient pentru tot organismul, incepand de la piele, cartilagii, oase etc.

Cea mai eficienta vitamina in sinteza colagenului este vitamina C. Asa cum multe dintre simptomele lipsei de vitamina C la nivelul organismului sunt strans legate de sinteza deficitara a colagenului.

Se afirma pe diverese forumuri ca acest colagen epitelial de tip VII din tratamentul Lefery reduce în mod vizibil printre altele reduce laba gastii, obrajii lasati, saculetii de sub ochi si liniile.

Parerea despre Crema Lefery popularizata este ca acesta crema are urmatoarele efecte:
 • Elimina petele închise
 • Elimina cutele
 • Elimina laba gastii
 • Întareste si ofera fermitate pielii
 • Ridica pometii
 • Umple ridurile
Asta in timp ce farmacistii spun ca in cel mai bun caz, cremele pe baza de colagen aduc un plus de hidratare datorita ingredientilor anecsi, dar in nici un caz colagenului, care are molecula mult prea mare incat sa patrunda la nivelul pielii incat sa umple ridul. iar ca de repararea fibrelor nici nu se poate pune problema.

Asadar care este parerea voastra despre Crema Lefery sau chiar despre toate cremele cu colagen?

crema lefery forum pareri, ECZOVERT Crema prospect, Pareri Crema Idealia Vichy, wiki despre colagen, wiki despre gluten,