Moartea SIMONEI HALEP: amenintari pe Twitter de la Jesper Andreassen un danez gelos

Celebritatea nu e tocmai o fericire. Asta se poate vedea si din amenintarile cu moartea pentru Simona Halep, amenintari postate pe contul de Twitter al unui danez pe nume Jesper Andreassen.

"Simona Halep, te voi distruge. Incearca iadul meu. Vei muri!", a scris pe Twitter Jesper Andreassen.

Se pare ca danezul suparat a fost deranjat de faptul ca Simona Halep va urma sa se marite cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte.

Insa informatia despre nunta Simonei Halep a fost doar o pacaleala de 1 aprilie. Dar daca romanii au crezut-o, atunci ce pretentii sa avem de la un danez?

Andreassen a amenintat-o cu moartea pe Halep la cateva ore dupa ce ii ceruse sportivei, tot pe Twitter, sa confirme sau sa infirme ceea ce ar fi aparut în presa româna, si anume faptul ca jucatoarea de tenis ar urma sa se casatoreasca.

simona halep a murit in inima unui danez care o ameninta pe twitter

Jesper Andreassen nu se opreste aici. Sustine ca are relatii la agentiile de doping si ca va face presiuni pentru ca Simona sa fie supusa unor astfel de teste anti-doping, conform ziare.com.

"O sa vezi tu, Simona, cariera ta se va încheia în patru ani de zile", si-a continuat danezul amenintarile. În cele din urma, barbatul de 48 de ani si-a sters comentariile de pe retelele de socializare.

In ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de sustinere pentru Simona Halep, unele mesaje chiar în limba romana:

"Mergi întotdeauna pentru victorie si sa ne fii fata pe care noi toti o iubim", "Campioana mea - sa fii puternica - sa simti puterea pentru a merge înainte".

wiki simona halep vedete amenintate pe twitter

"Nu incetez niciodata sa iti transmit dragostea mea. Simona, tu meriti tot ce este mai bun. Esti o persoana minunata", scria danezul, în limba engleza, la 12 martie.

Pe pagina sa de Facebook, apare informatia ca Jesper Andreassen locuieste in Skibby, un orasel cu 3.000 de locuitori de pe insula Zealand, aflata în estul Danemarcei.

Printre nenumaratele poze si colage cu Simona Halep, danezul a postat o fotografie in care apare un barbat care pare a fi chiar Andreassen,  imbracat în uniforma puscasilor marini danezi.

Insa intr-un final, Jesper Andreassen si-a sters dupa o zi cele mai multe dintre mesajele de amenintare, ichiar daca acestea au fost citite de sute de utilizatori ai platformei Twitter.