BIOGRAFIA Daniela Barsan: CV-ul purtatoarei de cuvant a lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Barsan in calitatea de consilier de stat al Departamentului de Comunicare Publica. Si astfel, fosta sefa a biroului de presa al PNL,  Daniela Barsan isi va trece in CV faptul ca a fost "purtatoarea de cuvant" a Presedintelui Iohannis.

Daniela Barsan ii urmeaza in functie Tatianei Niculescu-Bran. Aceasta din urma a anuntat ca demisioneaza din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis: „M-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o..."

Dar sa vedem care este biografia Daniela Barsan...

Hmmm... observam ca nu prea se gasesc in mod public date din CV-ul Dana Barsan.

Tot ceea ce am gasit despre biografia Daniela Barsan au fost urmatoarele informatii.
biografie cv daniela barsan pnl iohannis

Dana Barsan a fost sefa Biroului de presa - Departamentul de analiza politica si comunicare la PNL.

In luna februarie 2015, Dana Barsan a fost propusa de Administratia Prezidentiala membru supleant al Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Si cam atat...

Purtatorii de cuvant ai Presedintelui Iohannis par scosi din jobenul galeriei ilustrilor necunoscuti.

Fara CV si fara conturi in retelele sociale, fara un portofoliu de presa si fara experienta.

Daniela Barsan este cel de-al doilea consilier al presedintelui Iohannis pe probleme de comunicare.

Tatiana Niculescu-Bran  a fost primul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis si in acelasi timp cel de-al doilea consiler care a pleacat de la Cotroceni.

In luna  martie, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a lui George Scutaru, fost consilier prezidential pentru securitate nationala.

La inceputul lunii aprilie, un comunicat al procurorilor anticoruptie anunta ca fostul consilier prezidential este urmarit penal pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani.

Revenind la Daniela Barsan, ce anume din biografie, CV o recomanda pentru aceasta functie la Cotroceni, in afara calitatii de membru PNL?

Poate ne lamureste cineva. Pentru ca multi se tem ca povestea Tatianei Niculescu Bran se va repeta. Mai precis ca nu o vad pe Daniela Barsan rezistand atacurilor jurnalistilor acreditati la Cotroceni.

Asta daca va avea curajul sa apara in fata lor, pentru ca sa nu uitam: Tatiana Niculescu Bran NU a aparut niciodata in fata jurnalistilor de la Cotroceni!