Fata de 15 din Navodari omorata de preotul Aspru Laurentiu Constantin

Facebook se dovedeste o capcana mortala pentru fetele minore si credule. 

O fata de 15 ani din Navodari (a carui nume nu fost dat publicitatii) a fost gasita moarta in blocul Arlechin din statiunea Mamaia.

Autorul oribilului act criminal este conform politistilor constanteni,  Aspru Laurentiu Constantin,

Acesta este un fost preot din Bistrita-Nasaud, in varsta de 37 de ani.

Aspru Constantin a slujit la parohia Galatii Bistritei.

Ucigasul fetei de 15 ani din Navodari este casatorit ei are doi copii.

Fostul preot ucigas a fost transportat la IPJ Constanta, de acolo urmând sa ajunga la Tribunalul Constanta cu propunere de arestare.
nume fata 15 ani navodari ucisa de popa

Cel mai probabil acesta va fi retinut de magistratii constanteni sub acuzatia de omor deosebit de grav.

Fost preot din Bistrita arbatul o cunoscuse pe fata pe Internet. Criminalul a fost gasit la o distanta mica de locul crimei, pe o plaja din statiunea Mamaia, unde a fost preluat de politisti.

La locul oribelei tragedii anchetatorii au gasit-o pe fata legata cu un cablu de gât.

Din primele informatii, fostul preot ajunsese de cateva zile în statiunea Mamaia, cu o masina cu numere de Cluj, unde a inchiriat un apartament în blocul Arlechin.

S-a întalnit acolo cu fata de 15 ani din Navodari, pe care o cunoscuse pe Facebook.

Dupa comiterea faptei, acesta a sunat la numarul 112, recunoscând ca a ucis o fata.

Care sunt motivele pentru care un fost preot a omorat-o pe minora de 15 ani. In acest moment nu se poate decat specula, pana la momentul in care anchetatorii vor oferi primele informatii oficiale.

Cert este ca atunci cand esti casatorit, ai doi copii si te incurci cu o fata de 15 ani trebuie sa fie constient ca acesta este un lucru care poate avea consecinte foarte grave.

Posibil ca fata sa il fi amenintat ca dezvalui intreaga poveste, si atunci preotul Aspru sa isi fi pierdut mintile si sa o fi omorat intr-o clipa de nebunie.

Este intersant de aflat si motivele din cauza caruia ucigasul fetei din Navodari a renuntat la hainele preotesti. Posibil ca acesta sa aiba un trecut care ascunde "multe cadavre".

Si bineinteles, ce cauta o fata de 15 sa se intalneasca intr-un apartament, cu un barbat casatorit pe care il cunostea doar de pe Facebook?

Si culmea coincidentei, crima s-a petrecut in apropierea locului în care s-a prabusit, in decembrie 2014, elicopterul SMURD. De parca zona ar fi una blestemata.

UPDATE: Nu este exclus ca minora din Navodari sa-si fi ascuns varsta, avand, potrivit medicilor legisti, fizionomia unei tinere de peste 20 de ani. Iar fostul preot sa fi nimerit in mijlocul unui santaj.
MAI POTI CITI