Biografia SORANA: "protejata" lui Marius Moga creaza haine si machiaje inedite si ne povesteste pe YouTube

SORANA de la DeMoga Music ar putea fi revelatia muzicala a anului 2015. Sorana o artista a carei biografie este mai mult decat cea legata de muzica.

La varsta de 25 de ani, Soara este o artista complexa. Sorana este o artista nonconformista, cea mai nonconformista de la DeMoga Music!

Daca ar fi sa rezumam wiki-ul profesional al Soranei, am putea spune ca ea: scrie Povesti, piese, canta, picteaza fetze, face freze dubioase, deseneaza si craft-uieste tzoale & bling-bling-uri.

Cel putin asa se descrie Sorana pe contul ei oficial de FaceBook.

Asadar, Sorana canta, scrie versuri, produce muzica la DeMoga Music, are un vlog pe YouTube, "Povesti by Sorana”, cu peste 500.000 de vizualizari, este make-up artist si stilist vestimentar.

biografie sorana lui marius moga blog vedete

Deasemenea a participat la un show de talente si a jucat in seriale TV.

Recent, Sorana a filmat videoclipul pentru primul sau single, iar in curand urmeaza marea lansare a piesei “Povesti”, o coproductie muzicala DeMoga Music si Global Records.

Dupa cum spuneam, muzica este doar o latura artistica a Soranei.

Ea practic face de toate: deseneaza, creaza haine si machiaje inedite si ne povesteste, pe YouTube SORANA Official - lunea si joia, cum vocile din capul ei se zbat sa devina realitate, prin personalitatile ei, intr-un vlog marca DeMoga Music.

wiki sorana lui marius moga povesti 2015

"Una dintre cele mai importante lansari DeMoga Music din anul 2015 este Sorana. Faceti cunostinta cu un artist complet: are o voce superba, compune si produce muzica, si-a regizat propriul vlog, iar acum isi da examenul in videoclipul primului ei single Povesti", a declarat Marius Moga.

Asadar nu ne ramane decat sa mai avem putina rabdare si vom vedea daca "Povestile" Soranei vor fi pe masura talentului ei.
MAI POTI CITI