Concurs KISS FM: Descopera noul Suzuki Vitara - gaseste indiciul zilei pe Radio Kiss FM si Facebook

In aprilie 2015, Kiss FM si Suzuki Romania va invita la Concursul "Descopera noul Suzuki Vitara".

Un concurs marca Kiss FM care se lasa cu un premiu fabulos, noul Suzuki Vitara.

Ascultati Radio Kiss FM, rezolvati puzzle-ul si veti putea avea in garaj un superb Suzuki Vitara.

Mai jos aveti rezumatul regulamentului Concursului KISS FM: Descopera noul Suzuki Vitara

Pentru inscrierea la Concursul KISS FM " Descopera noul Suzuki Vitara", un utilizator trebuie sa inregistreze o singura data, un cont cu o adresa de email valida, nume complet, adresa, telefon mobil si CNP in sectiunea destinata de pe www.suzuki.ro.

Adresa de email din cont va putea fi folosita ulterior pentru orice fel de comunicare legata de campanie sau alte comunicari legate de brandul Suzuki.

Nu este permisa inscrierea a doi utilizatori pe aceeasi adresa de email, acelasi nume, CNP sau numar de telefon mobil.
2015 concurs kiss fm descopera noul suzuki vitara

Pentru validarea contului, este necesar ca participantul la concursul " Descopera noul Suzuki Vitara" sa dea click pe link-ul de activare primit pe email. In acest moment contul este valid si participantul este inscris in concurs.

Oricare participant la concursul Kiss FM  " Descopera noul Suzuki Vitara" va trebui sa rezolve tot puzzle-ul afisat pe www.suzuki.ro.

In momentul in care un concurent a rezolvat tot puzzle-ul, se califica pentru a castiga Noul Suzuki Vitara sau premiile saptamanale prin tragere la sorti.

La extragere participa toti participantii al caror cont este valid, intrunesc toate conditiile din regulament si au completat tot puzzle-ul prezent pe site.

Pentru a putea rezolva puzzle-ul de pe  www.suzuki.ro este necesara completarea tuturor indiciilor ce corespund câmpurilor aferente pieselor din puzzle.

Pentru aceasta, participantii trebuie sa asculte emisiunea „Razi cu Sergiu si Andrei”, difuzata in cadrul postului Radio Kiss FM, de luni pâna vineri intre orele 06:00 - 10:00 si sa descopere indiciul zilei, care va consta in raspunsul la enuntul rostit in direct de Sergiu si Andrei.

Asadar, incepand cu data de 20 aprilie 2015, dupa ce participantii la concursul "Descopera noul Suzuki Vitara" au completat formularul online de creare cont disponibil pe site-ul www.suzuki.ro si l-au activat prin link-ul de activare primit via email, ei trebuie sa introduca, in fiecare zi, de luni pana vineri, timp de 6 (sase) saptamani (pe perioada desfasurarii Concursului), un cuvant cheie in interfata disponibila online pe site-ul www.suzuki.ro sau saptamanal, in intervalul vineri-duminica, cuvantul cheie de vineri care va descoperi toate cele 5 piese din saptamana respectiva sau orice piesa lipsa necompletata.

La completarea corecta a puzzle-ului aferent fiecarei saptamani, concurentii vor primi pe email un mesaj de confirmare.

La completarea intregului puzzle (30 piese) concurentii vor primi un mesaj de felicitare si confirmarea ca s-a inscris in cursa pentru marele premiu.

De retinut! Indiciul fiecarei zile va fi disponibil si pe https://www.facebook.com/kissfmromania.

Asadar, spor la ascultat radio Kiss FM si completat puzzle si cine stie, zeii norocului va vor aduce cheile de la un Suzuki Vitara!