Alina Puscas, Mihai Stoenescu si Cristiana Mitrea biografia unei triunghi amoros fascinant

Vedeta TV, Alina Puscas se pregateste sa devina mama.  Iar toata presa mondena a iesit pe piata cu titluri de genul: 

- Puscas, gravida cu un dentist de 40 de ani?
- Alina Puscas, gravida cu un dentist de 40 de ani?
- Cine este tatal copilului Alinei Puscas FOTO
- Cu el a ramas insarcinata Alina Puscas.

Si desigur multe alte titluri pline de senzational. Stirea ca Alina Puscas este insarcinata a plecat de la Revista SPY.

Cei de la revista SPY au spus ca Alina Puscas a ramas insarcinata cu nimeni altul decat cel mai cunoscut medic stomatolog din Romania, doctorul Mihai Stoenescu (varsta 40 de ani).

Aceeasi publicatie sustine ca ca fericirea Alinei Puscas nu a fost impartita si de familia ei.

Wiki Alina Puscas Insarcinata cu Mihai Stoenescu

Mama si tatal vitreg, Gheorghe Turda, ar fi aflat ca vedeta este gravida, din presa.

Mai mult chiar, tatal vitreg al Alinei Puscas, Gheorghe Turda ar fi fost extrem de surprins de veste atunci cand presa l-a contactat sa confirme sarcina fiicei lui. Acesta a marturisit ca nu stie nimic si ca Alina nu este gravida.

Povestea de dragoste dintre Alina Puscas si Mihai Stoenescu dateaza de cel putin jumatate de an, timp in care intre cei doi s-ar fi consumat o relatie fara obligatii, dar care s-ar fi "soldat" intr-un final cu o sarcina.

Alina l-a cunoscut pe Mihai Stoenescu la el in cabinet, ea in calitate de pacient, iar el in cea de medic stomatolog.

Insa se stie de mult timp ca stomatologul Mihai Stoenescu este un adevarat "crai de Dambovita".

Este de notorietate episodul petrecut in urma cu aproape 4 ani, cand stomatologul a fost surprins iesind dintr-un club de noapte la brat cu Roxana Ionescu, la vremea respectiva "Mama Natura" fiind inca sotia lui Laurentiu Gheorghe.

Cristiana-Mitrea-Mihai Stoenescu-Wiki-de-Cancan
Mai mult, si atunci, ca si acum, medicul Mihai Stoenescu era implicat intr-o relatie serioasa cu Cristiana Mitrea, un fotomodel de succes.

Inainte de relatia speciala cu medicul Stoenescu, Alina Puscas a fost casatorita cu Viktor Bielz. Insa in scurt timp cei doi au ales sa divorteze. desi au incercat sa isi mai acorde o sansa desi se iubeau nu a mai mers si fiecare a ales sa mearga pe peropriul drum.

Revenind la povestea de dragoste dintre Alina si Mihai, problema de care se loveste vedeta TV ar fi aceea a Cristianei Mitrea. Si asta pentru ca doctorul Stoenescu nu ar vrea sa renunte la relatia pe care o are cu fotomodelul.

Daca este evident ca Alina Puscas va alege copilul, ramane de vazut daca Mihai Stoenescu o va alege pe ea si va renunta la Cristiana Mitrea.
MAI POTI CITI