Biografia Oliver Tamas si Mircea Corutiu, Trupa „Laolalta”, legata de un penitenciar de maxima siguranta

Noi surprize la Romanii au talent 2015. Oliver Tamas si Mircea Corutiu de la trupa "Laolalta", calificati in semifinalele concursului, asemanati de presa cu Andrei Grigoriu, pictorul care a minitit juriul ca a primit 16 ani de inchisoare „doar pentru tainuire”.

In mare biografiile lui Oliver Tamas si Mircea Corutiu pot fi asemanate cu CV-ul de fost puscarias a lui Andrei Grigoriu.

Oliver Tamas, cunoscut in lumea artistica drept OKM, a intrat in atentia DIICOT Arad, dupa ce in casa lui a fost gasita o adevarata plantatie de 'iarba'.

Oliver Tamas cultiva "iarba" intr-o veselie, iar doi prieteni ii aducea seminte din Spania.

Politistii din Arad au facut si o filmare cu captura record de aproape 12 kilograme de „canepa”, in valoare de aproximativ 600.000 de lei.

Colegul de trupa a lui tamas, Mircea Corutiu a organizat impreuna cu doi fratele sau, Corutiu Anton Gabriel si un prieten, Rudu Corneliu Ion, o talharie ca-n filme.

wiki Oliver Tamas si Mircea Corutiu romanii au talent

Victimele Biliuz Loredana si Feier Gabriela au depus plangere impotriva acestora, iar baietii s-au ales cu fiecare cate o condamnare.

Oliver Tamas si Mircea Corutiu se cunosc destul de bine cu Andrei Grigoriu, pictorul care a minitit juriul ca a primit 16 ani de inchisoare „doar pentru tainuire”.

Ei au fost colegi de penitenciar, iar in toamna anului trecut, au castigat concursul „Detinutii au talent”, organizat de conducerea inchisorii.

Marele premiu a fost calificarea la preselectiile show-ului de la Pro TV si implicit o permisie pentru ziua respectiva.

Interesant este faptul ca Oliver Tamas si Mircea Corutiu sunt si in prezent in inchisoare.

Oliver a fost condamnat in 2013 la 4 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, iar Mircea - in 2014 la 3 ani si 4 luni pentru complicitate la talharie calificata.

Asadar pentru a participa la semifinala Romanii au talent 2015, Oliver Tamas si Mircea Corutiu vor trebui sa obtina din nou o permisie.

Sa se fi transformat Romanii au talent in emisiune politista, plina de detinuti? Ori este un risc asumat de producatori pentru asi pastra audienta la cote cat mai mari.

Biografia Oliver Tamas, Biografie VLAD GRIGORESCU Romanii au Talent, Facebook Andrei Grigoriu, Wiki  Mircea Corutiu,
MAI POTI CITI