Le-a MULTUMIT Hotilor ca i-au FURAT masina noua - "pimped out" Ford Fusion este stirea zilei

Plin Facebook de like-uri si share la un titlu de articol din presa online romaneasca: "S-a trezit ca i-a fost FURATA masina nou nouta, dar le-a MULTUMIT cu entuziasm hotilor.."

Curiozitate anu te lasa sa nu dai un click sa vezi care este stirea. Care sa fi fost miracolul ca cineva sa le multumeasca hotilor ca i-au furat masina. Si inca masina, una nota.

Stirea este defapt o preluare, o traducere, a unei stiri aparute pe site-ul www.ksdk.com, si care relata povestea unei femei care isi recuperase masina furat cu putin timp in urma sub titlul:"Woman thanks thieves for pimped out car".

"I want to thank the car thieves for pimping out my vehicle for me.... This thing is pimpin now!!!" a fost mesajul pe care Becky Schoenig l-a postat pe Facebook dupa ce si-a recuperat masina, un Ford Fusion din 2015.

Dar care este pana la urma urmei, stirea in cauza.

stirea zilei cu masini furate si tunate si multumiri pe facebook

O femeie din St. Louis, Missouri, s-a trezit ca autoturismul Ford Fusion pe care abia si-l cumparase i-a fost furat din fata casei.

Cu toate acestea, mesajul pe care ea l-a postat pe Facebook, ar putea parea paradoxal, pentru ca este unul de multumire.

Becky Schoenig a constat ca acesta era mult mai aratos decat înainte de a-i fi furat, fiind net inbunatatit, iar schimbarile i-au fost pe plac.

Este vorba ca hotii i-au TUNAT masina intr-un mod care a impresionat-o pozitiv pe Becky Schoenig, dar si de faptul ca ea este adepta unui principiu de viata simplu: oamenii in esenta sunt buni, iar daca emiti vibratii de bunatate in lume (inclusiv pe Facebook) atunci vei simti cum o karma pozitiva se va intoarce asupra ta.

Multe din publicatiile online din Romania au omis insa sa mentioneze si acest aspect, focalizandu-se doar asupra faptului ca masina tunata ar fi fost mult mai cool decat originalul, si acesta a fost singurul motiv pentru care Becky Schoenig le-a multumit hotilor.

Adevarat este ca nu multi citesc stirile in original stirile internationale si "inghit" orice stire tradusa care apare, ca fiind reala si corecta.
MAI POTI CITI