✔ BIOGRAFIA Michael Pascale Castigatorul Hell’s Kitchen - Iadul bucatarilor 2015

Michael Pascale, wiki de finalist si castigator al concursului culinar Iadul bucatarilor.

Chiar daca finala Hell’s Kitchen - Iadul bucatarilor are loc pe 4 mai, Chef Scarlatescu si Michael Pascale, au gatit umar la umar pentru VIP-urile prezente la demonstrativul în cadrul caruia au jucat veteranii tenisului romanesc.

Iar acest fapt a dus la concluzia (impartasita de multi) ca in biografia lui Michael Pascale sta deja scris: Castigator  Hell’s Kitchen 2015.

Chiar ziarul Libertatea scrie ca toti cei implicati in realizare emisiunii au avut obligatia contractuala de a nu face public numele marelui castigator înainte ca Antena 1 sa difuzeze finala, DAR... Chef Catalin Scarlatescu a omis acest detaliu si a inceput sa  se afiseze cu invingatorul pe la marile intruniri mondene.

Dar sa vedem care este Biografia lui Michael Pascale

Michael Pascale a urmat cursuri de specializare in gastronomie frantuzeasca atunci cand s-a stabilit in Franta.
cv-wiki-michael-pascale-de-la-hell-s-kitchen-iadul-bucatarilor

In 1994 a plecat impreuna cu parintii lui in Franta. Tatal lui Pascale este rugbyst si mama gimnasta.

Michael Pascale mai are o sora, Cristina, in varsta de 29 de ani.

Familia Pascale s-a mutat in Normandia prima data si apoi au inceput sa se mute intai in sudul Frantei, apoi in Anglia, apoi in Alpi, apoi la Paris.

Mama castigatorului Hell’s Kitchen Michael Pascale locuieste in prezent in Normandia, unde preda gimnastica ritmica si tatal este in Alpi, unde lucreaza ca inginer, in vreme de sora lui Michael este profesoara de inot in Franta.

Parintii lui Michael Pascale  sunt divortati, au divortat la 2 ani dupa ce au plecat din Romania, iar dupa divort Michael a ramas in costodia tatalui si sora lui, Cristina, in custodia mamei.

La varsta de 15 ani Michael Pascale a urmat o scoala de contabilitate, dar s-a lasat de scoala pentru ca simtea ca nu i se potrivea deloc munca cu cifre si conturi.

A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucatar. Apoi a incercat sa ajunga bucatar insa si-a dat seama ca in Franta fara studii nu va reusi sa faca nimic.

Asa ca Michael Pascale s-a intors in Normandia si si-a luat diploma de bucatar.

A inceput apoi sa lucreze ca chef de partie timp de un an si jumatate.

De trei ani si jumatate Michael Pascale lucreaza ca chef. S-a hotarat sa se intoarca in Romania sa incerce si aici o cariera in domeniu. A avansat foarte repede in Franta si a ajuns destul de departe pentru varsta lui.

Directoarea restaurantului in care lucra, Amandine i-a devenit iubita, iar acum ii va face o bucurie imensa: va aduce pe lume o fetita. "Ea e cea mai faina femeie pe care am întâlnit-o vreodata! Nu putem sa traim unul fara altul!”, declara cu sinceritate Pascale.

Michael Pascale si iubita sa, Amandine, vor deveni în aceasta vara parinti.

In finala  Hell’s Kitchen - Iadul bucatarilor 2015 de la Antena 1 se infrunta doi bucatari: Michael Pascale si Maria Crap.