Pareri BEAUTIN COLLAGEN: Colagen lichid, imbogatit cu acid hialuronic

O scurta parere despre BEAUTIN COLLAGEN:  colagen lichid, imbogatit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C si zinc, un produs cosmetic

De aportul de colagen lichid pot beneficia în mod deosebit femeile si barbatii cu varsta peste 35 ani, persoanele cu piele deschisa la culoare, par subtire si unghii fragile.

De asemenea, colagenul lichid este recomandat femeilor aflate la menopauza, barbatilor si femeilor cu probleme la nivelul tesuturilor conjunctive si articulatiilor, atletilor, sportivilorsi persoanelor cu vârsta peste 50 de ani.

Revenind la BEAUTIN COLLAGEN, sa vedem care este compozitia sa, conform prospectului.

O doza de 30 ml BEAUTIN COLLAGEN asigura:
 • 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTANTM
 • 50 mg acid hialuronic
  Pareri_BEAUTIN_COLLAGEN_colagen_lichid_cu_acid_hialuronic
  Wiki Colagen Lichid
 • 80 mg vitamina C
 • 1,6 mg vitamina B2
 • 18 mg vitamina B3
 • 60 µg biotina
 • 800 µg vitamina A
 • 10 mg zinc
Colagenul hidrolizat din compoztia Beautin Collagen, multumita structurii sale specifice si peptidelor pe care le contine, este considerata forma cea mai usor absorbabila de colagen lichid, care nu provoaca efecte secundare nedorite.

BEAUTINTM COLLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTANTM din peste.

Studiile medicale realizate cu colagenul hidrolizat PEPTAN au demonstrat ca se poate obtine o îmbunatatire a structurii si starii pielii, in cazul folosirii pe o perioada de 12 saptamani

S-a demonstara deasemeni faptul ca prin administrarea de colagen lichid, BEAUTIN COLLAGEN, hidratarea pielii este imbunatatita cu 28% si ridurile pot fi reduse cu 24%.

Vitaminele A, C, ale complexului B, si zincul, combinate cu colagenul si acidul hialuronic asigura atat elemente nutritive primare, gata de folosire, cat si micronutrienti, care contribuie la stimularea productiei naturale de colagen de catre organism.

Asadra, parerea despre colagenul lichid, BEAUTINTM COLLAGEN, este ca acest supliment alimentar poate avea un efect bun in rehidratarea pielii. 

Cu siguranta colagenul pe care il contine in compozitie si efectul de stimulare a procesului de generare a productiei proprii de colagen a organismului pot duce la atenuarea ridurilor, insa in timp. Fara o administare indelungata nu va asteptati la rezultate miraculoase.