Pareri Ananas Extra Forte capsule de slabit cu "calorii negative" numite "vaccinul anti-ingrasare"


Nu facem aici un "forum" dedicat capsulelor Ananas Extra Forte, insa vom incerca sa ne formam o parere despre aceste capsule de slabit mult laudate si promovate pe diverse site-uri.

Este adevarat ca in legatura cu ananasul, cu cat mancati, cu atat slabiti.

De cate ori mancati ananas, pierdeti in greutate. Iar acest "miracol" se intampla datorita a ceea ce se numeste "calorie negativa".

Dar ce sunt aceste calorii negative.

Ei bine, definitia cea mai simpla a alimentelor cu calorii negative este aceea ca acestea necesita mai multe calorii pentru procesare decat propriul continut caloric.

Asadar, consumarea alimentelor cu calorii negative supune organismul unui efort suplimentar si unui consum metabolic crescut in procesul de descompunere si digerare, astfel incat numarul caloriilor consumate de organism este mai mare decat numarul celor asimilate.
pareri forum ananas extra forte capsule de slabit.jpg

Alaturi de ananas din lista alimentelor cu calorii negative mai fac parte: Varza, Conopida, Sparanghelul, Broccoli-ul sau Zucchini.

Revenind la capsulele de slabit Ananas Extra Forte, acestea au in spate o tehnologie care a creeat un extract de ananas foarte concentrat, astfel incat eficienta acestor comprimate este mult mai mare decat la alte capsule cu ananas de pe piata.

Aceasta mare concentratie de enzime va va permite sa ardeti grasimea si sa o expulzati din corpul dumneavoastra.

Datorita acestei hiper-concentratii, rezultatele sunt foarte rapide (e normal, stiind ca 2 comprimate de Ananas Extra Forte au puterea devoratoare de grasime a mai multor kilograme de ananas).

Producatorii spun ca puterea de slabire a capsulelor Ananas Extra Forte a fost testata pe un esantion de 340 persoane. Si ca rezultatele au consemnat, pierderi in greutate de 590-940 g/zi.

Deci, aproape un kilogram zilnic! Iar cele 340 persoane testate au fost alese, tocmai pentru rezistenta lor la slabire.

Cum se administreaza capsulele de Ananas Extra Forte ?

Pentru a scapa de toate kilogramele dumneavoastra excedentare, nimic mai simplu: luati un comprimat inainte de micul dejun si unul inainte de cina.

Extraordinara concentratie de bromelina va rezolva problema.

Veti slabi, chiar daca mancati mai mult. Veti slabi de fiecare data cand mancati.

Cel putin acestea sunt promisiunile pe care vi le fac cei care comercializeaza aceste capsule de slabit pe nume: Ananas Extra Forte.

Toate bune si frumoase. Extractul de ananas se stie ca are efecte demonstrate in pierderea in greutate. Insa cu ce ce si cu cat sunt mai bune si mai eficiente capsulele de Ananas Extra Forte, greu de spus.

Posibil ca acesta concentratie de bromelina, uimitoarea si eficienta enzima din ananas, sa fie mai mare decat la alte produse.

Insa parerea noastra despre numirea acestor capsule cu ananas ca fiind vaccinul anti-ingrasare este exagerata si nu isi are locul intr-un mecanism comercial de promovare onesta a unui produs.

Si, asteptam Vedeta care sa promoveze acest produs, la fel cum face Oana Radu cu alt produs de slabire, ea fiind exemplul palpabil al eficientii produsului.
Comentarii