Biografia Liubliana Nedelcu de la ofiter de Jandarmerie la impresara de fotbal si "fotbalisti"

Scurta biografie  Liubliana Nedelcu, impresara despre care presa de cancan scrie: "Ana Maria Prodan! Sexy-impresara Liubliana vine tare din spate..."

Desi dorea initial sa devina medic, Liubliana Nedelcu a facut ASE-Management

In anul 2003 a incercat sa intre în avocatura, dar a aflat ca va avea loc un concurs pentru un post de ofiter de Relatii Internationale la Inspectoratul General al Jandarmeriei.

A promovat examenul, iar, dupa doi ani, Liubliana a devenit ofiter de presa la Jandarmeria Bucuresti.

In 2008 i s-a propus postul de ofiter de presa la clubul sportiv Rapid Bucuresti si a acceptat.

Astfel a început relatia ei cu fotbalul.

În anul 2010  Liubliana Nedelcu a preluat postul de director de Comunicare si Marketing la Astra Ploiesti (actuala Astra Giurgiu), iar, în 2011, a devenit director general la FC Brasov.

Wiki Liubliana Nedelcu CV de impresara sexi
"Din 2012 am devenit impresar, pentru ca am observat cât de bine pot sa lucrez cu fotbalistii si am decis sa-mi fac agentia mea. Am vrut sa fiu eu sefa mea!", a declarat Liubliana Nedelcuc intr-un recent interviu.

Si astfel CV-ul profesional al  Liublianei Nedelcu s-a modificat in mod radical. Din angajata la stat, apoi la privat, impresara a decis sa isi ia destinul in propriile maini.

In momentul de fata,  Liubliana Nedelcu are grija de peste 100 de jucatori români, dar si straini, din ligile I si a II-a din România, precum si din strainatate.

Printre acestia se numara Adrian Salageanu, Javier Velayos, Marius Constantin, toti de la ASA Tg. Mures, Nuno Viveiros, de la "U" Cluj, dar si iesenii Milan Mitic si Alessandro Caparco sau Baze Ilijoski si Mike Temwanjera, jucatori care au trecut prin campionatul romanesc de fotbal.


"Chiar nu stiu numarul exact de jucatori cu care am contract de impresariat. Mai sunt jucatori care au impresar, dar care joaca în România, iar impresarii lor mi i-au «predat», ca sa am eu grija de ei, aici!", spune  Liubliana Nedelcu,  noua sexy-impresara din fotbalul romanesc.

Dan Lazarescu (43 de ani), fostul vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, si-a recunoscut relatia pe care o are cu sexy-impresara Liubliana Nedelcu (33 de ani).

Pe 17 august 2013, Lazarescu si Liubliana si-au asumat public relatia pe conturile de Facebook, unde cunoscutii s-au grabit sa-i felicite.

Lazarescu e un barbat cu bani: are salariu de 10.000 de euro ca director la o firma care produce cafea, este consultant pe probleme de arbitraj la Dolce Sport, dar si sef la divizionara secunda FC Clinceni.