H&M magazin online Romania autentificare sau cont nou pe www.hm.com/ro_ro/login

La inceput de 2015 H&M a deschis intr-un tarziu magazinul online din Romania.

La adresa de web: www2.hm.com/ro_ro/index.html puteti sa cumparati toti ce va doreste sufletelul din magazinul online proaspat deschis.

Magazinul online H&M Romania cuprinde colectiile pentru femei, barbati, adolescenti si copii, decoratiunile interioare si cosmeticele.

Mai mult chiar. Magazinul online H&M are oferte promotionale pentru toate gusturile si buzunarele. De la haine pentru copii, la ultimele tendinte in moda pentru femei si barbati si inclusiv produse pentru casa dumneavoastra.

Grabiti-va! Promotiile online ale magazinului H&M sunt valabile doar pana in data de 19 aprilie 2015.

Cumpara online din magazinul online H&M Romania

Pentru a putea cumpara din magazinul online H&M Romania trebuie sa va autentificati pe baza email-ului si a parolei sau sa va creati un cont nou pe pagina: www2.hm.com/ro_ro/login

Inaugurarea de catre retailer-ul H&M a magazinului sau online din Romania este un pas important în ceea ce priveste dezvoltarea ofertelor si extinderea prezentei H&M România pe mai multe canale de vanzare.

Astfel, pe langa cele 38 de magazine, clientii H&M din Romania beneficiaza acum, o data cu lansarea magazinului online, de o experienta de cumparaturi completa, atat prin extinderea cu un nou canal de vanzare, cat si prin completarea si îmbogatirea gamei de produse oferite

Daca va horati sa cumparati online din magazinul H&M Romania este bine sa aveti in vedere aceste aspecte, pe care tindem deseori sa le ignoram.

Preturile si costurile de livrare nu sunt confirmate pana cand nu ajungeti la pagina de finalizare a comenzii.

Anularea sau returnarea in termen de 30 zile, taxa de retur si taxa pentru coletele neridicate.

Aveti intotdeauna la dispozitie o perioada de anulare sau returnare a comenzii de 30 de zile. Taxa de livrare a returului este de 4,90 LEI.

H&M Romania a raportat o crestere de 45% a veniturilor din vânzari în perioada decembrie 2014-februarie 2015.

Grupul H&M a fost fondat în Suedia în 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm.

La sfarsitul lunii februarie, H&M avea 3.551 magazine pe circa 50 de tari, inclusiv unitati deschise în sistem de franciza.
MAI POTI CITI