Biografia Radu Onofrei: moarte tragica impreuna cu Nicolae Dumitru presedintele Partidei Romilor Dolj

Doua vieti s-au stins brusc pe drumurile din Romania. Biografiile a doi politicieni: Radu Onofrei si Nicolae Dumitru s-au terminat pentru totdeauna si poate nemeritat intr-o fractiune de secunda.

Acea secunda care face diferenta intre viata si moarte.

Presedintele PSD Macesu de Sus, judetul Dolj a murit in aceasta dimineata in urma unui tragic eveniment rutier.

Din cate se stie pana in acest moment, accidentul a fost produs de presedintele Partidei Romilor Dolj, Nicolae Dumitru, în vârsta de 71 de ani, din Craiova, care a murit si acesta.

Nicolae Dumitru a decedat, dar si presedintele organizatiei PSD Macesu de Sus si sotia sa si-au pierdut viata în accident.

Wiki Radu Onofre moarte tragica impreuna cu Nicolae Dumitru

Din primele cercetari ale politistilor de la rutiera ajunsi la fata locului s-a stabilit faptul ca Nicolae Dumitru, de 71 de ani, din Craiova, liderul Partidei Romilor Dolj, conducea un autoturism Skoda, dinspre Giurgita catre Barca, iar intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, Ford, la volanul caruia se afla presedintele PSD Macesu de Sus, Radu Onofrei, de 45 de ani, din Macesu de Sus, Dolj.

In urma impactului violent a rezultat decesul ambilor conducatori auto si a sotiei presedintelui PSD, Alexandrei Onofrei in varsta de 44 de ani, din Macesu de Sus, pasagera in cel de-al doilea autoturism, precum si ranirea grava a Silviei Enache de 30 de ani, din Craiova, pasagera in primul autoturism.

Doua destine au fost distruse intr-o clipa datorita faptului ca o persoana a apasat la refuz pedala de acceleratie si a crezut ca fierul masinii este nemuritor si indestructibil.

Dar mult mai trist este faptul ca alaturi de cei doi soferi au mai avut de suferit si celelalte persoane care ii insoteau in masini.
MAI POTI CITI