Pareri Capsule Pro-Cardio: Semintele de IN ajuta la reducerea colesterolului

Capsulele Pro-Cardio (cu siguranta ati vazute reclamele pe diverse site-uri) sunt promvate ca fiind un produs ce nu doar reduce doar nivelul colesterolului, ci si nivelul de zahar din sânge. În plus, are zeci de alte beneficii pentru sanatate.

Din prospectul capsulelor Pro-Cardio pentru colesterol aflam ca aceste au in compozitie, seminte de IN.

Semintele de in contin cu 300% mai multe substante mucilaginoase, care sunt responsabile pentru astfel de rezultate rapide în scaderea colesterolului.

Sub forma de capsule Pro-Cardio pentru colesterol, substantele mucilaginoase din semintele de in sunt si mai concentrate.

Semintele de in se gasesc intr-o cantitate de 1000 mg sub forma de capsule Pro-Cardio, care contin substante mucilaginoase si o gama larga de vitamine- nimic mai mult.
Forum pareri Capsule Pro-Cardio reduce colesterol

Insa nu va ganditi ca acesta este un produs ieftin. Un flacon cu 30 de capsule Pro-Cardio are pretul de 297 lei dar in acest moment este vandut in cadrul unei "promotii" la pretul de 157 lei.

Pe site-ul celor care comercializeaza capsulele Pro-Cardio gasim afirmatia ca imediat dupa administrarea primei capsule Pro-Cardio, placa aterosclerotica este imediat distrusa si complet eliminata din organism.

In prima zi de tratament, persoanele isi reduc colesterolul cu cateva puncte, iar asta doar pentru început.

Cand se administreaza zilnic, capsulele Pro-Cardio aduc organismul într-o stare de compensare continua a vaselor de sange, elimina placile aterosclerotice si blocheaza formarea altora.

La prima vedere pare o exagerare a efectelor si a eficientii capsulelor  Pro-Cardio pentru colesterol. Mai ales ca niciun studiu medical nu este indicat, decat doar marturii a unor potentiali utilizatori ai acestui supliment alimentar.

Este foarte adevarat ca semintele de in si-au dovedit utilitatea pentru sanatatea umana.

Semintele de in au nenumarate beneficii: ajuta digestia, duc la scaderea nivelului colesterolului din sange, reduc pofta de dulce, lupta impotriva cancerului, ajuta in slabire, confera un aspect curat al tenului, si asta este doar inceputul.

Semintele de in sunt una din cele mai bogate surse vegetale de omega 3, mai exact acid alfa linoleic, care ajuta in slabire.

Acizii grasi Omega 3 din semintele de in reduc nivelul colesterolului total si al colesterolului „rau“ (LDL).

Femeile care au adaugat zilnic, timp de 4 saptamani, 50 de g de seminte de in macinate in alimentatia lor zilnica si-au scazut colesterolul total cu 9% iar nivelul de colesterol rau LDL cu 18%. 

Semintele de in reduc semnele de inflamatie asociate cu riscul crescut de boli de inima.

Asadar, parerea despre Capsule Pro-Cardio nu este nici pro, nici contra. 

Eficienta semintelor de in in reducerea colesteroluli a fost dovedita stiintific, iar daca producatorul acestor capsule de colesterol a reusit sa obtina un extract concentrat din semintele de in este posibil ca eficienta lor sa fie mai mare decat a altor suplimente alimentare de pe piata.
MAI POTI CITI