Wiki Restaurant Simbio Kitchen & Bar: bucatarie urbana si mic dejun la orice ora din zi

Din 22 ianuarie, Restaurantul Simbio Kitchen & Bar s-a mutat pe strada Negustori.

Restaurantul bucurestean Simbio Kitchen & Bar este deschis in fiecare zi, de la 10 dimineata pana la 12 noaptea, iar vinerea si sambata pana mai tarziu.

Adresa Simbio Kitchen & Bar: Strada Negustori, nr 26, sector 2, Bucuresti

Pentru cei care nu se pot satura de micul dejun, restaurantul Simbio il serveste la orice ora.

Ai de ales intre oua gatite in orice stil iti place tie, frittata cu ingrediente la alegere, clasicul English Breakfast (oua, bacon, carnati, fasole alba, ciuperci si rosii). Asadar un deliciu culinar plin de calorii care insa este generator de voie buna.

meniu restaurant simbio bucuresti

Pentru fumatori avem o veste proasta. In restaurant nu se poate fuma. Insa... cei care isi doresc sa fumeze nu sunt uitati cu totul.

O pot face afara sau in barul de la demisol, amenajat in stil industrial, cu rafturi de fier si tabla, un bar turnat din beton si scaune create in stilul celor folosite de mecanici.

La vara, Dana Nica si Iulia Younis, co-fondatoarele restaurantului concept Simbio Kitchen & Bar, si-au propus sa continue extinderea bistro-ului cu amenajarea mansardei.

restaurant simbio bucuresti meniu excelent la preturi rezonabile.jpg

Astfel, clientii vor avea parte la vara de o mansarda complet amenajata, un spatiu deschis si cu o terasa luminoasa, iar in curtea din spatele casei va veti putea racori la umbra gutuiului.

Reabilitarea vilei in care isi are locatia restaurantul bucurestean SIMBIO a inceput in primavara anului 2014 si a fost implementata de biroul de arhitectura SYAA, sub coordonarea Elizei Yokina.

Pana atunci insa, la restaurantul Simbio sunt 90 de locuri, distribuite pe cele doua niveluri.

Conform programului de functionare, restaurantul Simbio este deschis in fiecare zi, de la 10 dimineata si pana la 12 noaptea, iar vinerea si sambata petrecerea se intinde pana mai tarziu.

wiki culinar restaurant simbio serveste micul dejun la cina

Spatiul arhitectural vorbeste despre ‘simbioza’ - intre functional si estetic, intre elementele vechi de design si cele moderne, urbane, intre mobilierul proiectat si produs special pentru restaurantul Simbio si elementele vintage recuperate chiar de catre echipa Simbio.

Pe scurt acesta a fost micutul wiki culinaro-artistic despre o locatie de top din Bucuresti, si anume, Restaurantul. Simbio Kitchen & Bar.