Biografie Elena Irina Giga aka Reyna Vox de la Megastar la colaborarea cu Shobby - Afla ca nu

Licentiata in domeniul Relatiilor Internationale si al studiilor Europene , Elena Irina Giga a urmat cursurile unui masterat in domeniul securitatii nationale si internationale , ceea ce spune ca i-a dezvoltat spiritul justitiar care o face sa mearga pana in panzele albe pentru a reusii si pentru a avea succes in tot ceea ce face .

Dupa terminarea studiilor  Elena Irina Giga a inceput sa se gandeasca serios la o cariera de succes in muzica.

Reyna Vox s-a nascut intr-o toamna pe 1 octombrie 1987 intr-o familie guvernata de respectul si iubirea reciproce pentru muzica.

Reyna Vox s-a nascut si si a crescut intr-un mediu muzical in Oltenie, la Craiova.

Primul sau job a fost intr-o televiziune locala unde a fost remarcata datorita timbrului vocal, prima data obtinand postul de voice-over la stiri.

reyna vox biografia blog vedete

Mai apoi, Elena Irina Giga a prezentat stirile sportive, insa si-a dat seama ca nu poate trai fara muzica, asa ca s-a concentrat pe acest drum.

La varsta de 16 ani, Reyna Vox a luat cu adevararat primele ore de canto la Palatul Copiiilor din Craiova.

Cu iuteala si curajul tipice oltenesti, Elena Irina Giga a inceput sa participe la diverse festivaluri de muzica usoara, unde a obtinut numeroase premii.

La varsta de 18 ani, Elena Irina Giga a participat la show-ul TV Megastar, care a avut un rol important in cariera sa.

Acolo a intalnit-o pe indragita interpreta Aura Urziceanu, care a indrumat-o spre muzica jazz, facand o pasiune deosebita pentru acest gen muzical.Reyna Vox feat. Shobby - Afla ca nu

La varsta de 20 de ani , Reyna Vox a intrat in trupa fratelui sau Trixton, ca solista de muzica usoara .

Impreuna ce doi frati au onorat diverse evenimente , de la petreceri private pana la zile ale oraselor , festivaluri , emisiuni TV, concerte.

Biografia muzicala a lui Reyna Vox a continuat si in afara granitelor Romaniei asa cum s-a intamplat in 2008 pe secene din Italia , mai exact pe coasta de sud in Rimini , Bari , Brindisi sau Grecia , in 2011 dar si in 2013 in Kavala .

Prima piesa pe care Reyna Vox a interpretat-o in fata publicului a fost "Simply the best" a celebrei artiste Tina Turner, artista pe care declara ca a iubit-o din primul moment in care i-a ascultat muzica.

Cu siguranta explozia cu care isi realizeaza show-urile, vocea puternica si timbrul vocal aparte, pasiunea pentru scena, creativitatea, viziunea artistica si ceea ce reuseste sa le transmita oamenilor prin arta, ii rezerva lui Reyna Vox un loc sigur in lumea artistica muzicala.
MAI POTI CITI