ELENA MERISOREANU biografia vedetei de muzica populara nascuta pe 5 noiembrie 1948 care face show in JUNGLA

Incepem scurtul wiki Elena Merisoreanu prin a va spune ca vedeta de muzica populara s-a nascut in data de 5 noiembrie 1948 în satul Paroseni, de lânga orasul Vulcan, în sudul judetului Hunedoara, în apropiere de Sarmizegetusa, Hateg si Parcul National Defileul Jiului.

Asadar in 2015 Elena Merisoreanu va implini varsta de 67 de ani. O biografie muzicala impresionanta, care insa nu a facut ca Elena Merisoreanu sa isi treaca in CV participarea la show-ul "Sunt celebru, Scoate-ma de aici"

Pentru 21 de zile Elena Meriosreanu va avea parte de aventura vietii sale in jungla din Africa de Sud.

Elena Merisoreanu este casatorita de peste 30 de ani si are doua fiice (Raluca si Elena).
wiki biografie elena merisoreanu vedete blog

Revenind la biografia Elenei Merisoreanu, cantareata de muzica populara visa de mica sa ajunga o vedeta.

Acasa nu avea lumina electrica, nici radio. De aceea, prima data cand a auzit muzica populara la difuzorul de la Primarie, a fost pur si simplu fascinata.

data cu venirea Ansamblului `Ciocarlia` in turneu, s-a dus la spectacol sa ia autografe.

Acolo, cineva din ansamblu a intrebat-o daca stie sa cante. Desi nu mai cantase inainte, Elena Merisoreanu a spus un `da` raspicat.

Elena Merisoreanu nu avea decat varsta de 16 ani si nu putea fi admisa daca avea mai putin de 18. Asa ca a mintit ca si-a uitat buletinul acasa.

A participat la concurs pentru un post in ansamblu, insa dupa ce a castigat consursul nu erau locuri libere.

Astfel, Elena Merisoreanu s-a inscris la un alt concurs, pentru un post la `Rapsodia Romana`. Timp de opt ani a cantat alaturi de Dida Dragan, Petre Geambasu si alti artisti cunoscuti.

In calitate de membra a Ansamblului ,,Rapsodia Româna" participa la culegeri de folclor satesc în judetele din sudul Ardealului, alaturi de echipe conduse de compozitorul Florin Comisel si dirijorul Iacob Ciortea.

În anul 1967 Elena Merisoreanu înregistreaza cântecul ,,Bade-al meu e poenar" acompaniata fiind de Orchestra de muzica populara a Radiodifuziunii Române dirijata de George Vancu. În anii 1968 -1969 continua înregistrarile pentru emisiunile de Radio.

În 1970, la varsta de 22 de ani, în urma selectiei din cadrul Festivalului concurs de la Agrigento, Italia, i se decerneaza titlul de Miss Primavera-Europa pentru frumusete, costumul national si calitati artistice.

În pofida lungilor turnee artistice care durau uneori pâna la 4 luni de zile si a concurentei din lumea muzicii de spectacol, Elena Merisoreanu si-a pastrat casnicia si a crescut doua fiice care i-au adus bucuria de a avea nepoti.

Viata Elenei Merisoreanu nu a fost pavata numai cu "petale de trandafir".

Cantareata de muzica populara a trecut prin clipe foarte grele si a învins cancerul. Artista a vorbit despre aceasta cumpana a vietii ei împreuna cu Catalin Maruta.

Vedeta a fost diagnosticata cu cancer tiroidian si a suferit o operatie în care i-a fost extirpata tiroida.

Tine în continuare regim si îsi ia medicamentele, si se simte foarte bine.
poze rare elena merisoreanu vedete muzica populara

Mama, dar si bunica a patru nepoti, Elena Merisoreanu si-a dorit mereu sa fie "moderna": si-a facut primele interventii cosmetice acum 16 ani, în Los Angeles, apoi a continuat seria îmbunatatirilor în tara.

Motivele pentru care a recurs la medicul estetician tin atât de continuarea cu succes a carierei muzicale, cât si de dorinta de a-si încânta si surprinde partenerul de viata.

De asemenea Elena Merisoreanu sustine ca nu a urmat niciodata vreo cura de slabire, însa a fost mereu atenta sa evite grasimile.

Acesta a fost pe scurt, wiki-ul Elena Merisoreanu, o talentata cantareata de muzica populara care este plina de un curaj rar, care a facut-o sa mearga alaturi de Elena Lasconi, Dorian Popa sau Pacha Man in salbaticia junglei.
MAI POTI CITI