DRAGOS PATRARU UNICUL JURNAL ADEVARAT AL ELENEI UDREA - 'CATERINCA' DE CALITATE LA COTE MAXIME

Unicul si adevaratul Jurnal secret al Elenei Udrea se gaseste doar la .... nu la Ion Cristoiu, ci la Dragos Patraruuuu.

Realizatorul emisiunii Starea natiei a gasit adevaratul jurnal roz al fostei blondei de la Cotroceni, actuala Elena de la 'Brutarie'.

Ok este un pamflet, desigur, dar Dragos Patraru te face sa zambesti cu acest unic jurnal adevarat al Elenei Udrea.

Pentru cei care inca nu au aflat, Elena Udrea a tinut un jurnal din data de 4 noiembrie 2014 pana în joia în care a fost chemata la DNA.

wiki elena udrea jurnal secret starea natiunii

Elena Udrea ar fi umplut 50 de pagini de jurnal cu întamplari si dezvaluiri din viata ei, pagini pe care i le-ar fi aratat si lui Ion Cristoiu.DRAGOS PATRARU UNICUL JURNAL ADEVARAT AL ELENEI UDREA -1

Si dupa cum par a sta lucrurile in acest caz instrumentat de DNA si SRI, jurnalul unic si adevarat al Elenei Udrea, scris si citit de Dragos Patraru va continua, mult si bine.DRAGOS PATRARU UNICUL JURNAL ADEVARAT AL ELENEI UDREA -2

Ultima însemnare pe care Elena Udrea a facut-o in jurnalul sau secret a fost: „M-au chemat la DNA. Vedeti ca am avut dreptate?”.

Dezvaluirea a fost facuta, desigur, de jurnalistul Ion Crstoiu care a vorbit despre cele scrise in jurnalul unic si adevarat de Elena Udrea în ultimele trei luni si jumatate.

Potrivit lui Ion Cristoiu, blonda Elena Udrea era „obsedata de televiziuni” si credea ca toti jurnalistii care o critica sunt ofiteri acoperiti.

Un timp am crezut ca cei care ma înjura pe mine sunt macoveistii, dupa un timp am ajuns la concluzia ca nu Macovei îi manevreaza, ci Coldea”, a reprodus Ion Cristoiu un fragment din jurnal, comentând ca Elena Udrea nu credea ca exista presa libera.

Si in final, fara jurnale si telejurnale, o dedicatie pentru toate puicutele, toti cocoseii, nanistii, pedelistii, pemepistii, cotrocenisti etc.


Vine Politia, Originalul - Liviu Mates

Chiar vine sau doar se face?
MAI POTI CITI