Ce torturi de nunta se poarta in 2015 by Alina Sudriu Grace Couture Cakes - Wiki Culinar

De cele mai multe ori alegerea tortului de nunta este o decizie dificila pentru multe cupluri. 

Tortul de nunta va aparea în fotografii, este punctul culminant al nuntii, este asteptat de toti invitatii, trebuie sa fie deosebit, sa se adapteze tematicii nuntii si, în acelasi timp, trebuie sa fie pe gustul tuturor invitatiilor.

Desi vorbim de un tort, desertul asta perfect ridica, uneori, mai multe semne de intrebare si indoieli decat rochia de mireasa.

Alina Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes, ne prezinta trendurile in materie de torturi de nunta, torturi de lux unice pentru momente irepetabile.

Torturi pentru nunta 2015, trenduri torturi de lux:

1. Tort de nunta Wafer flowers 

Un trend lansat in premiera pe piata din Romania este acela al torturilor de nunta decorate cu flori din hartie din vafa de orez, un new entry pe lista tendintelor in materie de dulciuri couture in 2015. 

Florile realizate manual, de catre artistii plastici din echipa Grace Couture Cakes sunt decoruri extrem de delicate, cu o textura light, diafana si foarte elegante, potrivite pentru nuntile cu tema clasica sau romantica.

torturi de nunta 2015 Grace Couture Cakes


2. Tort de nunta Metalic 

Torturile glamour decorate in nuante metalice: auriu, argintiu, cupru. 

Sunt torturi de nunta spectaculoase, care adauga o nota de eleganta oricarui eveniment, indiferent de tema acestuia si de locatie. 

Poti alege ca doar cateva din elementele de decor (precum florile, sau dantela aplicata pe tort) sa straluceasca in nuante metalice, sau un intreg nivel al tortului de nunta sa fie imbracat in martipan auriu.

In alegerea unui tort de nunta perfect echilibrat si pentru toate gusturile compozitia trebuie si ea luata în calcul în realizarea decorului, astfel încat tortul sa fie perfect si sa isi pastreze forma indiferent de conditii. 

Cantitatile recomandate de specialistii Grace Couture Cakes pentru o portie sunt de 100-120 grame la torturile îmbracate în frisca sau ciocolata, si 150 grame la torturile cu decor martipan.

Raportul calitate pret este foarte echilibrat la produsele Grace Couture Cakes, torturile de nunta pornesc de la un pret de baza de 80 lei/kg, macarons sunt 3,5 lei / bucata, insa pentru cantitati mai mari de 150 de bucati se acorda discount, cupcakes de la 8 lei. 

Pentru marturii avem 2 variante: fie o cutiuta de 2 macarons (11 lei), fie un cupcake în cutie individuala (13 lei).  

Ambele includ eticheta personalizata cu numele mirilor si data nunti, precum si o fundita în culoarea dorita.Comentariile sunt inchise