Biografia Tudor Breazu consultantul financiar cu CV de Administrator al mosiei de la Nana a Elenei Udrea

Scurta biografie Tudor Breazu, un "actor" in telenovela romaneasca "Toti oamenii Presedintelui... ajung la brutarie".

Daca sunteti fani Boran si Sila, atunci poate nu va intereseaza telenovela live care se difuzeaza in direct pe toate televiziunile de stiri de cateva saptamani incoace si al carei regizor si scenarist este DNA-ul.

Ati urmarit poate cu sufletul la gura iesirea Elenei Udrea cu catuse la mana din sediul DNA.

V-ati stors neuronii sa descifrati semnificatiile "gestului mafiot" facut de Elena Udrea.

tudor breazu cv administrator elena udrea

Sau poate cum spuneam, daca sunteti captivati doar de aventurile "otomane" din Puterea destinului atunci puteti trece cu usurinta mai departe.

Revenind la CV-ul personajului Tudor Breazu, un pion important in jocul DNA vs oamenii lui Base, va spunem ca acesta este la varsta de 40 de ani, administratorul terenului de 350 de hectare de la Nana, pus la comun de Elena Udrea si Ioana Basescu.

În urma cu patru ani, Tudor Breazu era vazut ca unul dintre tinerii generatiei YUP (Young Professionals Uprising), iesind în evidenta si prin hainele scumpe pe care le purta, precum si prin pasiunea pentru decapotabile.

Lui Tudor Breazu îi plac hainele scumpe si care ies în evidenta.

În cluburile pe care le frecventa (cluburi in care sampania cea mai ieftina costa 600 lei) iesea repede în evidenta cu hainele sale, unele de inspiratie japoneza sau indiana.

Tudor Breazu s-a combinat cu Maria Apostol, cea care avea sa devina mîna forte a imaginii ProTV. 
biografie tudor breazu consultant financiar elena udrea

Actualmente, Maria Apostol, care are o cota profesionala ridicata, face acelasi lucru pentru Antena 3. 

Propulsat amical si politic, YUP-iul Breazu capata o recunoastere nationala de baiat bun. 

Intr-un reportaj marca PRO TV, Tudor Breazu era prezentat pur si simplu a fi un tanar care locuieste intr-o mansarda eleganta in centrul Bucurestiului. Un excentric pasionat de moda care-si iubeste masina decapotabila si este foarte legat de prietenii sai.

Referitor la aceasta mare pasiune,  masinile decapotabile, Tudor Breazu afirma intr-un interviu ca îi crea senzatia ca tot Bucurestiul îi apartine. “Nu îmi place sa fiu încadrat în ceva.  Nu vreau sa fac parte dintr-un grup. Mi-ar placea însa sa existe grupul noii burghezii boeme”.

O viata exentrica, tumultoasa. Fotografiile cu Tudor Breazu demonstreaza pe deplin aceasta afirmatie.

wiki tudor breazu elena udrea ana maria topoliceanu

Tudor Breazu este acuzat, acum la inceput de 2015, ca ar fi intermediat mita provenita de la administratorul unei societati comerciale care a primit contracte de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului condus de Elena Udrea.

Retinut de DNA pentru complicitate la luare de mita, Tudor Breazu nu recunoaste nimic. El sustine ca suma de 50.000 de euro, pe care procurorii o numesc mita, este ceea ce indica actele: un comision pe care i l-a platit Stefan Lungu, alt apropiat al lui Udrea si consilier al fostului ministru.