MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI - URARI DE CRACIUN PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA

MESAJE DE CRĂCIUN frumoase pe care le poți trimite PRIETENILOR prin SMS sau pe FACEBOOK

De Craciun, puteti spune SĂRBĂTORI FERICITE prin MESAJE DE CRĂCIUN originale, frumoase si calde, pe care le puteti trimite prin SMS sau pe Facebook celei mai bune prietene sau celui mai bun prieten.

Iata mai jos o lista cu astfel de mesaje de mesaje si urări de Crăciun pentru cea mai buna prietenă / prieten:

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI Crăciun Fericit! Mos Crăciun sa fie darnic si sa ai liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI SARBATORI FERICITE

URARI DE CRACIUN PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA Un plânset a trezit întreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta. Fie ca cel nascut în iesle sa va umple inimile de bucurie.

URARI DE CRACIUN PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

URARI DE CRACIUN PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

SARBATORI FERICITE DE CRACIUN  Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori! La multi ani fericiti si prosperi!

SARBATORI FERICITE DE CRACIUN  De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

SARBATORI FERICITE DE CRACIUN  Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

SARBATORI FERICITE. MESAJE de CRACIUN Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

SARBATORI FERICITE. MESAJE de CRACIUN Sa va fie casa, casa cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu’n viata cat mai lin! Sarbatori fericite!

SARBATORI FERICITE. MESAJE de CRACIUN Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

SARBATORI FERICITE. MESAJE de CRACIUN Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

SARBATORI FERICITE. URARI de CRACIUN Craciun Fericit! Mos Craciun sa fie darnic si sa ai liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

SARBATORI FERICITE. URARI de CRACIUN Aceasta e o noapte speciala, în care poti întâlni o persoana la fel de speciala. Este vorba despre copilul care ai fost odata. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun.

SARBATORI FERICITE. URARI de CRACIUN Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite

SARBATORI FERICITE. URARI de CRACIUN Sarbatori fericite si un brad cat mai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI Craciunul aduce armonie, iar armonia incepe cu un zambet. Zambeste in fiecare zi a vietii tale. Craciun fericit!

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

URARI DE CRACIUN PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!
MAI POTI CITI