MESAJE frumoase de Crăciun. URĂRI faine sărbători de iarnă pentru familie şi prieteni.

MESAJE de Crăciun frumoase - URĂRI de sărbători de iarna


➢ mesaje de crăciun ➢ mesaje de sărbători de iarna ➢ mesaje de sărbători crăciun ➢ mesaje de sărbători de paste ➢ urări de sărbători ➢ mesaje de dragoste ➢ statusuri de sărbători ➢ sms de crăciun

Ce poate fi mai frumos decât SĂRBĂTORILE DE IARNĂ?

De atmosfera calda si optimista a CRĂCIUNULUI?

De aceea va propunem câteva mesaje frumoase de Crăciun pe care le puteți trimite celor dragi din viata voastră in ziua magica de Crăciun.

Citește cele mai frumoase mesaje pentru Crăciun. Colecție de mesaje pentru Crăciun.

1. Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, guvernul României aduce la cunoștință cetățenilor introducerea impozitului special pe Sărbători!
mesaje faine de craciun sefi si prieteni

2. Colind curat, brad minunat, mos bogat, Crăciun luminat, pahar înclinat pe buze rezemat, sănătate si bani, gând împlinit, Crăciun fericit !

3. Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopoțel o dorinta se îndeplinește! Iti urez sa petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorințe, in clinchet de clopoței! Crăciun Fericit!

4. Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

5. Auzi... cred ca a sosit timpul sa vorbim la modul cel mai serios! M-am tot gândit... sa-ti spun... sau nu... Am hotărât sa-ti spun: Nu exista Mos Crăciun!

6. Crăciunul înseamna mai mult decât o masa încărcată cu bunătăți, înseamnă o masa la care se aduna cele mai dragi ființe din lume pentru a se bucura împreună de Nașterea Domnului.
Va așteptăm la noi la masa de Crăciun!

7. Sărbătoarea nașterii Domnului sa va umple sufletul de speranta, bucurie si optimism, iar viata sa va fie binecuvântată de taina stelei care a răsărit. Crăciun fericit !

8. Farmecul zilelor de Crăciun sa te însuflețească si sa-ti lumineze toata ființa! Bucura-te de adevărata semnificație a acestei sărbători alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Exemple de mesaje de Crăciun si Anul NOU potrivite pentru șefi

"În prag de Sarbatori, cu pace-n în gând si caldura-n suflet, îti/va doresc tie/dvs. si celor dragi, sa ai/aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa fiti fericiti si sa asteptati anul ce vine alaturi de cei dragi”

"Un An Nou bogat în împliniri, cu sanatate si prosperitate, un an cu aspiratii înalte, plin de bucurii si succese, împlinirea dorintelor si a nazuintelor de mai bine” .
MAI POTI CITI