MESAJE frumoase de Craciun - URARI faine sarbatori de iarna

MESAJE de Craciun frumoase - URARI de sarbatori de iarna

Ce poate fi mai frumoas decat SARBATORILE DE IARNA?

De atmosfera calda si optimista a CRACIUNULUI?

De aceea va propunem cateva mesaje frumoase de Craciun pe care le puteti trimite celor dragi din viata voastra in ziua magica de Craciun.

Citeste cele mai frumoase mesaje pentru Craciun. Colectie de mesaje pentru Craciun.

1. Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!
mesaje faine de craciun sefi si prieteni

2. Colind curat, brad minunat, mos bogat, craciun luminat, pahar inclinat pe buze rezemat, sanatate si bani, gand implinit, Craciun fericit !

3. Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!

4. Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

5. Auzi... cred ca a sosit timpul sa vorbim la modul cel mai serios!M-am tot gandit... sa-ti spun... sau nu... Am hotarat sa-ti spun: Nu exista Mos Craciun!

6. Craciunul inseamna mai mult decat o masa incarcata cu bunatati, inseamna o masa la care se aduna cele mai dragi fiinte din lume pentru a se bucura impreuna de Nasterea Domnului.
Va asteptam la noi la masa de Craciun!

7. Sarbatoarea nasterii Domnului sa va umple sufletul de speranta, bucurie si optimism, iar viata sa va fie binecuvantata de taina stelei care a rasarit. Craciun fericit !

8. Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Exemple de mesaje de Craciun si Anul NOU potrivite pentru sefi

"În prag de Sarbatori, cu pace-n în gând si caldura-n suflet, îti/va doresc tie/dvs. si celor dragi, sa ai/aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa fiti fericiti si sa asteptati anul ce vine alaturi de cei dragi”

"Un An Nou bogat în împliniri, cu sanatate si prosperitate, un an cu aspiratii înalte, plin de bucurii si succese, împlinirea dorintelor si a nazuintelor de mai bine”


cautari referitoare la mesaje de sarbatori: mesaje de craciun, mesaje de sarbatori de iarna, mesaje de sarbatori craciun, mesaje de sarbatori de paste, urari de sarbatori, mesaje de dragoste, statusuri de sarbatori, sms de craciun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.