Mesaje si urări de Anul Nou Revelion binecuvântat pentru prieteni, iubiţi şi iubite

Mesaje de Anul Nou deosebite de dragoste, mesaje de Anul Nou cele mai frumoase, urări de Anul Nou Revelion binecuvântat pentru prieteni, iubiţi şi iubite.


Mesaje de Anul Nou deosebite de dragoste


💗 Iubitule! În așteptarea Anului Nou, îți doresc să fii fericit. Să ai parte de noroc, sănătate și toate cele bune! Un An Nou fericit! Fie ca visele tale să devină realitate și în sufletul tău să înflorească flori!

💗 Iubire! Lasă doar cele mai luminoase și bune momente să ți se întâmple! Noul an să înceapă cu o nouă foaie a calendarului, iar norocul să te însoțească în toate eforturile tale.

mesaje deosebite de sarbatori pt revelion si anul nou binecuvantat


💗 Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani!

💗 Iubitule, de Anul Nou ți doresc să iubești mai mult, să zâmbești mai larg și să simți însutit puterea dragostei mele!

💗 Un An Nou fericit, dragoste, felicitări! În această zi veselă și friguroasă, promit să fiu grijulie și blândă, să te înconjor cu fericire, iubindu-te din toată inima. Nu văd rostul vieții fără tine, pentru că sunt cu tine și în visele, și în gândurile mele.

💗 În minunata sărbătoare de Anul Nou, îți doresc ție, celui mai iubit bărbat de pe pământ, fericire – fără dimensiuni și incredibilă, distracție – de neuitat și grozavă, succes – mare și luminos! Un An Nou fericit, dragule!

Mesaje de Anul Nou cele mai frumoase


An Nou fericit pentru tine, îngerul meu blând! Lasă viscolul să-ți aducă toate culorile curcubeului, să te încălzească, să te scape de durere și necazuri și să te ajute să găsești calea ta în viață!

Nu-mi doresc să fii un înger dulce, pentru că îl vor folosi, îți doresc să rămâi mereu tu – o persoană puternică și curajoasă, care va putea întotdeauna să găsească aventuri. Revelion fericit! Să nu te îmbolnăvești și să nu înnebunești de la viața ta perfectă!

Lasă starea de spirit de Anul Nou să umple întreaga lume! Îmi doresc ca în noul an toate visele și dorințele să devină realitate, fiecare moment să-ți ofere fericire pozitivă, multă și de nedescris! Lasă-ți ochii să strălucească pentru totdeauna de bucurie, ca niște luminițe de pe bradul de Crăciun!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!

Urări de Anul Nou Revelion binecuvântat pentru prieteni


Fie ca noul an să fie și mai fericit, mai complet, luminos și emoțional! Vă doresc energie, determinare și mult succes! Fie ca sănătatea voastră și a celor dragi să fie puternică și fiecare zi să fie plină de: evenimente vesele, surprize neobișnuite și amintiri plăcute!

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Un An Nou Fericit, extraordinar de frumos și neobișnuit de magic! Lasă-l să-ți aducă armonie și fericire, succes și sănătate în viața ta! Dorințele, puse în miezul nopții magice, să devină realitate cât mai curând!

De Anul Nou, lasă ceasul magic să-ți aducă succes, atât de multă câtă zăpadă e afară, bucurie, atât de puternică ca un viscol și victorii zgomotoase ca focul de artificii! Fie ca fericirea ta să fie dezghețată pentru totdeauna!
MAI POTI CITI