Treceți la conținutul principal

RONA HARTNER BIOGRAFIA vedetei de la TE CUNOSC DE UNDEVA Sezonul 6

Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buza, Lora, Pepe, Jorge, CRBL si Florin Ristei sunt cele opt vedete ce revin toamna aceasta la Te Cunosc de Undeva, iar Ozana Barabancea, Andreea Balan, Aurelian Temian si Andrei Aradits sunt juratii realesi, dupa schimbarea din sezonul 6 primita prost de public.

Rona Hartner a declarat ca a plecat de la “Te cunosc de undeva!” cu dorinta de a reveni.

Cand a primit propunerea de a participa din nou la show-ul transformarilor, nu a stat pe gânduri.

Si, pentru patru luni de zile, Rona Hartner a revenit din Franta, special pentru filmarile de la “Te cunosc de undeva!”.
wiki rona hartner te cunosc de undeva antena 1

Iata pe scurt Biografia Rona Hartner, un wiki care cu siguranta nu poate fi rezumat decat cu greu.

Rona Hartner este romanca. Rona Hartner este vorbitoare de 7 limbi: româna, germana, engleza, franceza, spaniola, italiana si rromani.

In ciuda rezonantei numelui, care tradeaza origini nemtesti, si desigur în ciuda faptului ca s-a stabilit de ani buni în Franta.

Sangele german al Ronei Hartner este dupa tata.

Rona Hartner s-a nascut in Bucuresti la 9 martie 1973, ea este actrita si muziciana romana de origine germana si  etnie rroma.

Rona a studiat din 1979 pana in 1991 la scoala germana din Bucuresti- la "Institutul Herman Oberth".

Din 1991 pana in 1992 Rona Hartner a urmat cursurile Scolii de Muzica "Titu Maiurescu" din Bucuresti .

In anul 1992, Rona Hartner a inceput sa urmeze cursurile la Academia de Teatru si Film din Bucuresti.

In 1996 artista se intalneste cu regizorul francez Tony Gatlif, care era în cautarea unei actrite pentru un film (Gadjo Dilo - Strainul nebun) ce se filma în Romania, Rona primind rolul de actor principal si interpret al melodiilor din film.
biografia rona hartner blog vedete

Pentru interpretarea din GAJDO DILO, Rona Hartner a castigat  Leopardul de bronz (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul International de Film Locarno.

Biografia Ronei Hartner s-a mai schimbat odata in bine odata cu filmul lui Tony Gatlif, în care Rona joaca rolul Sabinei, a primit 20 de premii pentru cel mai bun film.

Rona a primit numai putin de sapte premii pentru cea mai buna actrita.

A fost un start excelent pentru ca Rona sa iasa în lume. A colindat o multime de festivaluri, a participat la nenumarate castinguri si asa a primit roluri si pentru alte filme.

La fel de tumultoasa si pasionala este Rona Hartner si în viata personala. S-a casatorit, dintr-o mare pasiune, cu un dansator sud-american, Rocco Sedano, dar n-a fost sa fie.

cv rona hartner te cunosc de undeva

Casatoria ei a durat doar 6 luni.

Dar nu a fost în zadar, caci a venit pe lume Sumayla Hartner Sedano, fetita pe care Rona o creste singura, cum stie ea mai bine.

Aceasta a fost in mare incursiunea in biografia Rona Hartner, artista care declara ca nu face niciodata obsesii pentru vreun rol jucat, nu viseaza personaje si nu le amesteca niciodata cu trairile ei.