WIKI JEN SELTER antrenoarea de Fitness cu un fund superb ce starneste invidii FOTO

JEN SELTER are 20 de ani si este originara din orasul New York. 

Biografia de vedeta lui JEN SELTER incepe pe data de 11 martie 2012.

In acea zi, JEN SELTER si-a deschis contul de Instagram. Insa in acel moment Jen cu siguranta nici macar nu visa ca va avea un succes enorm, adus nu de vreun talent deosebit al ei, ci de o calitate fizica de invidiat.

Frumoasa Jen Selter are un fund superb, bombat si apetisant, pe care si-l întretine cu multe ore la fitness si facand yoga.

Astfel ca in ultimele 12 luni, mai bine de 1,4 milioane de oameni s-au abonat la pagina ei de Instagram, pentru a-i urmari pozele incendiare pe care le posteaza.

jen-selter-wiki-facebook

Printre "followersi" de pe Instagram a lui Jen Selter se afla si vedete mari precum cantareata Rihanna.

Jen a ajuns acum vedeta, iar ziaristii americani se îngramadesc la usa ei sa îi ia interviuri.

"Sunt recunoscuta peste tot. Nu mai merg la salile publice de gimnastica, pentru ca se creeaza tevatura mare. Nu îmi place ca lumea sa se uite la mine când lucrez", a marturisit Jen intr-un interviu pentru ziarul New York Post.

Pentru Jen Selter momentul in care a atins numarul de 300000 de followers pe Instagram, a insemnat o schimbare radicala a vietii.
jen-selter-biografie-blog-vedete

Din acel moment ofertele de joburi au inceput sa curga. Si nu era vorba despre orice fel de joburi, ci despre aparitii in reclame pentru brand-uri comerciale de renume, cum ar fi Lululemon, New Balance si Nike.

Frumoasa tanara de 20 de ani a profitat si a inceput o colaborare cu o firma care comercializeaza o marca de apa imbuteliata, NY20 si a devenit purtatoarea de cuvant a Game Plan Nutrition, o companie care ocupa un loc de seama pe piata suplimentelor alimentare.

In prezent Jen Selter isi doreste sa ajunga sa creeze o linie de echipament pentru sala sau chiar sa aiba un lant de sali de fitness.


Comentariile sunt inchise