Biografia matinalului DRAGA MEA PRIETENA, cu SOLCANU si SISCANU

Ne apropriem  cu pasi repezi de inceputul grilei de toamna in televiziuni.Zilele trecute am aflat de debarcarea celor doua CRISTINE de la carma matinalului de la KANAL D.

CRISTINA CIORAN si PAULA CRISTINA CHIRILA au fost anuntate ca nu vor mai fi  prezentatoarele  emisiunii de dimineata "DRAGA MEA PRIETENA".

Si surpriza azi s-a detonat BOMBA? Cine sunt inlocuitoarele matinalului? Spun asta pentru ca v-ati fi asteptat ca cele doua prezentatoare sa fie inlocuite tot cu doua doamne. Ca doar de asta se numeste DRAGA MEA PRIETENA.

De la doua doamne la alte femei in primul rand si apoi la cealalta categorie de public barbati si copii. Cine s-ar fi asteptat la cele doua nume anuntate de sefii KANAL D?

CRISTINA SISCANU IONESCU sotia lui MADALIN IONESCU si-a vazut visul cu ochii.

Tocmai ce i s-a oferit postul de realizatoare a unui matinal. De la reporterul monden de mondenitati in care spunea si citea de pe prompter alaturi de celalat reporter RAZVAN VOICU acum doamna IONESCU va trebui sa  vorbeasca ceva mai mult.

Oare cum va reusi sa vorbeasca cu invitatii si sa le ia un interviu?Noroc cu SOLCANU care vine cu mai multa experienta atat in radio cat si in televiziune.

MIRCEA SOLCANU a batut plama cu cei din KANAL D. El va fi celalalt prezentator al matinalului.

CUM? Asa alaturare de realizatori...  Atunci ar trebui sa se schimbe si titlul emisiunii din DRAGA MEA PRIETENA in DRAGII NOSTRI PRIETENI sau DRAGILOR si DRAGELOR asta daca sintagma nu i-ar apartine lui DOBROVOLSCHI.

Da si cand vor veni doamnele sa vorbeasca de diete, secrete de frumusete va fi tare dragut.

Lui MIRCEA SOLCANU i s-a intins o mana de ajutor aproape nesperata.

biografia matinalului mircea solcanu kanal d
In urma cu jumatate de an  dupa ce a fost dat afara de la ACASA TV MIRCEA a trecut printr-o perioada tulbure si a jurat ca nu mai vrea sa revina in televiziune.

Parea ca vrea sa se intoarca in radio acolo unde se simte cel mai bine.

Dar cum totul  se schimba si omul e supus razgandelii doar e un sport national asa si MIRCEA.

A reevaluat situatia si a decis sa accepte oferta celor de la KANAL D.

Cat despre CRISTINA SISCANU IONESCU doamna jurnalist a stat in umbra celor doua CRISTINE, CHIRILA SI CIORAN. Era doar reporter monden.  Tare mult avea de munca. Cel mai important era sa isi dea ochii peste cap atunci cand vorbea de alte  vedete si chiar sa foloseasca tonul ironic sau zambetul larg.

Dar sefii au considerat ca e vremea unei promovari. Cum au primit vestea  CHIRILA si CIORAN.

Bineinteles ca au acceptat decizia sefilor. Paula CHIRILA are un alt proiect va juca in DISCOTEK dar ce va face CRISTINA CIORAN?

Cum se simte CRISTINA acum ca MIRCEA SOLCANU va prezenta emisiunea DRAGA MEA PRIETENA?

Cat de prietena va mai fi CRISTINA SISCANU cu ADELINA PESTRUTU iar ADELINA va fi la fel de zambitoare cand o va intalni pe culoarele televiziunii pe ILINCA VANDICI?

Ne intrebam de ce nu a reusit sa profeseze CRISTINA SISCANU in domeniul in care s-a specializat? Doar este  absolventa FACULTATII DE DREPT din Bucuresti. Si nu numai atat, sa privim la CV-ul doamnei.

CRISTINA SISCANU a absolvit FACULTATEA DE DREPT a UNIVERSITATII BUCURESTI. In cadrul  FACULTATII DE DREPT "NICOLAE TITULESCU"  CRISTINA a castigat un stagiu de practica la "AVOCATUL POPORULUI" din ROMANIA in urma  concursului de la ELSA-EUROPEAN LAW STUDENT ASSOCIATION.

A urmat apoi alt stagiu de pregatire de data asta la PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA. Nu se putea sa scape alt stagiu de pregatire la CENTRUL PENTRU DREPTURILE OMULUI din REPUBLICA MOLDOVA.

Dupa atataea stagii de pregatire CRISTINA si-a incercat norocul in domeniul PR. Intre 2003-2005 a fost PR MANAGER la AGENTIA DE PUBLICITATE DMI. A pus in practica cunostintele in drept atunci cand a realizat rubrica "NOI SI LEGEA" in cadrul matinalului la ANTENA 1.

Cine isi aminteste de reportera SISCANU la emisiunea 9595 a doctorului CRISTIAN ANDREI? Jurnalista a fost reporeter special si redactor. Dupa atataea cazuri salvate s-a mutat la postul EUFORIA.
wiki cristina siscanu ionescu partenera lui solcanu

Aici a fost realizator si prezentator.

A mai lucrat la B1 TV si la revista MAGAZINE. La ANTENA 1 pe vremea cand MADALIN IONESCU era prezentatorul ACCES DIRECT CRISTINA era reporter al emisiunii.

Acolo pe holurile televiziunii si-a cunoscut viitorul sot.Care era extrem de casatorit iar ea avea alata relatie.

A lucrat ca reporter si la emisiunea DREPT LA TINTA tot la KANAL D. Avem de-a face cu un jurnalist  cu experienta de reporter, redactor, realizator, PR si cunoscator de mondenitati. Din reporterul de stiri mondene a devenit prezentator.

MIRCEA a declarat intr-un interviu acordat ziarului LIBERTATEA ca nu mai vroia sa apara la televiziune nu din cauza muncii la tv ci din cauza modului in care se face televiziunea.
Ca nu mai dorea sa aiba de-a face cu oamenii rai.

Intre timp unde au plecat oamenii rai ? Au disparut? In 3 noiembrie 2014 SISCANU IONESCU va schimba prefixul va implini 30 de ani.

Promovarea primita cred ca e un cadou in avans.

Sa vedem in ce fel SISCANU&SOLCANU vor reusi sa aduca mai multe audiente.

Daca luam initialele numelor de familie S de la SOLCANU si SISCANU va fi o emisiune moderata de 2 S.

Cum ii va primi publicul  pe cei doi realizatori? Le vor duce dorul doamneleor CIORAN si CHIRILA?

Oare daca ramaneau ele ca prezentatoare si in plus intra in emisiune cel de-al treilea prezentator in persoana lui SOLCANU nu era mai bine?  SISCANU ramanea tot reporter de monden.

SOLCANU a declarat ca de abia asteapta reintalnirea cu publicul ca nu se teme iar colega lui de prezentare este isteata pasionata de ce face si flexibila.

Doar publicul va decide daca va dori sa se uite in continuare la DRAGA MEA PRIETENA cu echipa noua de prezentatori CRISTINA SISCANU IONESCU si MIRCEA SOLCANU.

Cu atatea specializari in domeniul dreptului ,al drepturilor omului si PR la agentii de publicitate poate ar fi trebui sa i se dea pe mana o emisiune de  specialitate.

Vor rezista cei doi realizatori pana in vara anului viitor sau in vacanta de iarna se vor petrece alte schimbari?

Sa le uram succes si sa vedem  cum va functiona "chimia profesionala" intre SISCANU IONESCU si SOLCANU. Va mai exista rubrica de reporter monden?

Cine are curaj sa parieze ?

Cat despre PAPARAZZO emisiunea moderata de ADELINA PESTRITU si aici e de vazut cum se va prezenta nou venita in echipa KANAL D.

Voi fani ai emisiunii DRAGA MEA PRIETENA ce parere aveti ?

V-ati fi asteptat ca la reluarea emisiunii voastre in toamna sa nu va mai vedeti cu CIORAN si CHIRILA?