Biografie Avocat Dr. Andra Musatescu nominalizata in cea de a 4-a editie a ghidului ”Women in Business Law” (2014)

Dr. av. cons. Andra Musatescu nominalizata de catre clienti si colegi în cea de a 4-a editie a ghidului ”Women in Business Law” (2014) ca fiind unul din practicienii de top din domeniul juridic.

In ultimii 15 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numarându-se acum printre cabinetele de top din România.

Echipa este formata din tineri profesionisti, cu studii în Marea Britanie si în Romania si cu vaste cunostinte în legislatia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internationala.

Biografia profesionala Dr. av. cons. Andra Musatescu
cv andra musatescu law industrial property offices

Domeniul de expertiza al dr. Andra Musatescu include proprietatea intelectuala, energie, minerit, petrol, gaz si drept international.

Dr. Andra Musatescu este avocat membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 1997.

In anul 2007 avocat Andra Musatescu a obtinut titlul de Doctor în Drept (Ph.D). la Academia Româna, Institutul de Cercetari Juridice.

Tot in acelasi ani Avocat Dr. Andra Musatescu devine Consilier European Marci si Desene.

Certificare care se adauga celei de Consilier în Proprietate Industriala – Marci, Desene si Modele, Topografii si Produse Semiconductoare, Inventii (membru al Camerei Consilierilor în Proprietate Industriala) obtinuta in anul 2001.

In 1989 Andra Musatescu obtine cu brio un Master în Drept (L.L.M la Universitatea din Durham, Facultatea de Drept, Marea Britanie – Bursa Chevening, 1998)..


Masterul obtinut la Universitatea din Durham, Marea Britanie, este pe Dreptul Uniunii Europene cu accent pe proprietate intelectuala, dar în special, pe marci.

Teza de doctorat are ca tema impactul marcilor asupra liberei circulatii a bunurilor si concurentei.

Avocatul Andra Musatescu este acum Doctor în Drept, titlu obtinut la Academia Româna, Institutul de Cercetari Juridice.

Andra Musatescu a lucrat ca membru al Subcomitetului Europei Centrale si al Asiei Centrale pentru INTA în Comitetul de Diluare a Marcilor Notorii în perioada 2006-2007 si Comitetele INTA pentru importuri paralele, Subcomitetul UE pentru perioada 2008-2009.

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu sunt câstigatoare ale premiului pentru profesionalism si recunoastere internationala la Gala Proprietatii Intelectuale 2012, organizata de Finmedia. 

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au la activ si alte premii internationale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuala în România”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 si 2012 si “Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor” în 2011 si 2012, acordat de Acquisition International Magazine.
MAI POTI CITI