Numele motociclistului mort duminica la SANZIENI comemorat printr-un Mars pasnic

Zeci de motociclsti se pregatesc sa participe astazi, 13 august,  la o actiune pasnica de aprindere de lumanari în memoria colegului lor care a decedat duminica în urma unui accident la Sanzieni. 

Motociclistii vor porni din doua directii, din Miercurea Ciuc si Târgu Secuiesc, iar aprinderea lumânarilor va avea loc în jurul orei 18 la locul accidentului.

Între timp politistii fac cercetari pentru a aduce lumina în acest caz.

Un caz lasat cu moartea unui motociclist si ranirea grava a altuia.

Un motociclist a acrosat o fetita care traversa neregulamentar, fara sa se asigure, iar în urma impactului a pierdut controlul motocicletei, s-a izbit de o casa si a murit pe loc, conform unui comunicat al Politiei Covasna.
numele motociclistului omorat la sanzieni comemorat prin mars

Fetita de 11 ani, dar si o femeie care se afla pe locul din spate al motocicletei, au fost transportate de urgenta la spitalul din Sfântu Gheorghe, în stare grava.

Imediat dupa accident, la fata locului a ajuns un alt barbat, tot pe motocicleta, care a anuntat autoritatile. Acesta a fost atacat de un grup de localnici, fiind batut si, conform unor surse, înjunghiat.

Martorii evenimentului spun ca, foarte probabil, batausii au considerat ca barbatul îl însotea pe motociclist.

Victima colaterala a fost transportata de urgenta la Spitalul judetean Brasov, unde ulterior a ajuns si fetita de 11 ani, adusa de la Sfântu Gheorghe din cauza ranilor grave.

Comunitatea motociclistilor este de parere ca si barbatul decedat a murit în urma bataii primite de la romii din Sânzieni si ca si femeia, pasagera pe motocicleta, a fost lovita, însa oficialii nu au confirmat acest lucru. Ancheta este în desfasurare, iar Seful IPJ spune ca politistii lucreaza la rezolvarea rapida a cazului.