SMS-uri de PASTE FERICIT Mesaje de Paste 2014 Urari, felicitari de Paste fericit

SMS de PASTE FERICIT Mesaje de Paste 2014 • Urari, felicitari de Paste fericit

Mai bine dau MESAJE DE PASTE decât sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

Simte-te bine de Paste si înfrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul când vede oua colorate.

Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine încarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
sms urari paste fericit felicitari

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.

Iepurasi nenumarati/ Sa îti sara buclucas/ Drept pe covoras.

De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa câstigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?

MESAJE DE PASTE 2014. Învierea Domnului sa îti aduca în suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

MESAJE DE PASTE 2014. O singura data pe an este Pastele. O zi speciala, îmbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

MESAJE DE PASTE 2014. Fie ca Pastele sa-ti întareasca încrederea si speranta! Hristos a înviat!

MESAJE DE PASTE 2014. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste în suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2014. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, când lumina sfânta coboara în casele si în inimile noastre. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2014. Un iepuras tare dragalas a iesit în cale cu viteza mare si-ti ureaza neîncetat sa ai Paste Minunat…si Hristos a Înviat!

MESAJE DE PASTE 2014. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2014. Pastrez pentru tine, dragostea mea / O lumanare de la Paste, pe care s-o aprind / De ajutor mereu, oricand, oriunde / S-apropie de tine vreo primejdie rea!

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, când lumina sfânta coboara în casele si în inimile noastre. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE. Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubirea in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru ficare.

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni,mai curati,mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu!Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa,cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...PASTE FERICIT!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!

Lumina din Noaptea Sfanta sa va inalte sufletele si sa le umple de bucuria implinirilor. Iepurasul sa va calauzeasca pasii si sa va aduca multa fericire, sanatate si ganduri frumoase. Calde urari de belsug si implinirea tuturor dorintelor. Paste Fericit!

Azi, în zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Învierii lui Iisus sa dainuie în inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura în suflet. Hristos a înviat!

16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!
MAI POTI CITI