Pareri Wine Elixir Crema de noapte anti-rid si fermitate cu Resveratrolul si Ceara de albine

Farmaciile SensiBlu va propun tratamentele cosmetice cu Apivita Wine Elixir.

Gama de produse cosmetice Apivita Wine Elixir antirid si fermitate utilizeaza resveratrolul din vin rosu si ceara de albine pentru a reduce numarul si suprafata chiar si a celor mai profunde riduri, precum si lipsa de fermitate a pielii.

Resveratrolul are proprietatea de a stimula productia de proteine SIRT1 prin actiunea carora se incetineste imbatranirea.

“Proteina longevitatii”, SIRT1 are rolul de a pastra ADN-ul intact si de a repara moleculele deteriorate de radicalii liberi.

Apivita Wine Elixir trateaza in mod holistic atat factorii externi, precum si cei interni, care cauzeaza aparitia ridurilor si lipsa de fermitate.
pareri-prosepct-apivita-wine-elixir-crema-noapte
Prospect Wine Elixir Crema de noapte anti-rid si fermitate

Foloseste actiunea benefica a vinului rosu pentru a reduce numarul si suprafata ridurilor cu pana la 77%.

Activeaza sirtuina, SIRT - 1, proteina tineretii, datorita resveratrolului activ si imbunatateste fermitatea pielii.

Gama Wine Elixir anti-rid si fermitate de la APIVITA, are o compozitie aproape 100% naturala, cu 16 ingrediente active, dintre care vinul rosu, lupinul si ceara de albine.

Selectia si combinatia ingredientelor naturale se face pe baza testelor clinice, care si-au dovedit eficacitatea in combaterea ridurilor si mentinerea fermitatii pielii.

Testele clinice au aratat ca Resveratrolul, ingredientul de baza al vinului rosu, reduce ridurile in proportie de 71% si suprafata lor de extindere cu pana la 77%.

Combinatia celor patru uleiuri organice esentiale de muscata, salvie, neroli si patchouli, ofera o abordare holistica a tratamentului pielii si ofera o stare de bine.

Wine Elixir Crema de noapte anti-rid si fermitate  se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri.

Gama Wine Elixir anti-rid si fermitate de la APIVITA este disponibila in toate farmaciile SENSIBLU din tara.

Asteptam parerile voastre despre Wine Elixir Crema de noapte anti-rid si fermitate si celelalte produse cosmetice din gama Wine Elixir anti-rid si fermitate.
MAI POTI CITI