MESAJE DE PASTE 2014 CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE 2014

1. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE  SI SMS-URI DE PASTE. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.

2. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE.  Mai bine dau mesaje de Paste decât sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

3. MESAJE DE PASTE 2014: Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!

4. MESAJE DE PASTE 2014: MESAJE DE PASTE. Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi în prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a înviat!

5. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE. 16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!
PASTE 2014 CELE MAI FRUMOASE URARI

6. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE.  Simte-te bine de Paste si înfrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul când vede oua colorate.

7. FELICITARI DE PASTE 2014. Anul acesta iepurasul o sa vina la tine încarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine!

8. FELICITARI DE PASTE 2014. Hristos a înviat! Sarbatoarea Învierii Domnului binecuvântata de lumina sfânta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare într-un ou înrosit de iubire si într-un cozonac delicios precum voia buna.

9. FELICITARI DE PASTE 2014. Lumina si caldura Pastelui sa ne încalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

10. FELICITARI DE PASTE 2014. Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste în suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Înviat!

11. FELICITARI DE PASTE 2014. Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa înbelsugata. Fie ca Învierea Mântuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire în suflet.

12. FELICITARI DE PASTE 2014. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îti doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

13. FELICITARI DE PASTE 2014. Învierea Domnului sa îsi aduca în suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

14. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE. Un gând curat, un miel împanat, un ou înrosit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!

15. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE. Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

16. MESAJE DE PASTE 2014: MESAJE DE PASTE. Mai bine dau MESAJE DE PASTE decât sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

17. MESAJE DE PASTE 2014: MESAJE DE PASTE. Simte-te bine de Paste si înfrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul când vede oua colorate.

18. MESAJE DE PASTE 2014:MESAJE DE PASTE. Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

19. MESAJE DE PASTE 2014: MESAJE DE PASTE. Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE

20. PASTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URARI, MESAJE SI SMS-URI DE PASTE. Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE.
MAI POTI CITI