Fete si Masini la Salonul Auto Moto SAM 2014 Bucuresti, Piata Constitutiei 5 – 6 aprilie

Ca in fiecare an la SAM Bucuresti in centru atentiei vor fi fetele frumoase si masinile si mai frumoase.

Vizitatorii SAM Bucuresti 2014 vor putea admira, studia si compara sute de autoturisme, motociclete si accesorii expuse în cei 9.000 mp acoperiti, dar si vehicule utilitare, motociclete si masini tunate pozitionate în spatii exterioare special amenajate.

Salonul Auto Moto Bucuresti 2014  reuneste producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto si moto, piese de schimb, motociclete, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media, etc.

Intalnirea acestora, stabilirea de contacte si comunicarea directa, intr-un cadru special si prietenos, fac din Salonul Auto Moto un adevarat barometru al tendintelor din anul acesta


PROMO Salonul Auto Moto 2014 Bucuresti, Piata Constitutiei

Organizatorii Salonului Auto Moto 2014 va invita si la un concurs cu premii substantiale. Un concurs special dedicat posesorilor de masini tunate si motociclete.

În weekendul 5-6 aprilie, odata cu achizitionarea unui bilet de intrare, fiecare vizitator va primi si trei taloane pe care va putea vota cea mai frumoasa ma?ina, cea mai frumoasa motocicleta si, cum altfel, cea mai frumoasa hostess.

La finalul SAM 2014 vor fi anuntati castigatorii concursului, carora li se vor înmana premii consistente din partea organziatorilor si sponsorilor.
poze fete sam 2014 bucuresti

Si ca sa vedeti de ce nu puteti lipsi de la Salonului Auto Moto 2014,  iata o poza cu fete frumoase si motoare tari de la SAM 2013.