BIOGRAFIE Gabriel Parvulescu, Noul posibil DIRECTOR ANR in locul liberalului Mihai Andrei

Gabriel-Valentin Parvulescu este membru PSD, vicepresedinte al organizatiei municipale a partidului, consilier local si afacerist. 

PSD-istul este la baza ofiter de marina.

Functia de Director ANR nu i-ar fi straina lui Parvulescu.

In anul 2004, Gabriel Parvulescu fiind numit director al Autoritatii Navale Române in locul lui Marin Uta Chintoan.

Dupa nici cinci luni de zile de prezenta in fruntea Autoritatii Navale Romane, Valentin Gabriel Parvulescu si-a dat demisia in locul lui fiind numit PDL-istul Paul Branza cela care l-a numit pe finul sau Laurentiu Zamfir pe postul de director adjunct al Capitaniei Zonale Constanta.

Numele sau este asociat cu cel al lui Valentin Gheorghe Ionescu si al Firmei Sisteme Internationale de Afaceri SA.
Biografie_Valentin_Parvulescu_Director_ANR
CV Gabriel Parvulescu PSD

O declaratie de avere pe care  Gabriel Parvulescu a completat-o, în 2006 pe cand era consilier local, îl prezinta ca fiind directorul societatii mentionate.

Societatea pe care o conduce Valentin Parvulescu, Tomis Marina Management, este antreprenorul general al proiectului Marina Tomis.

Afacerea îsi are începutul în 2005.

In acea vreme, sub conducerea lui Gheorghe Moldoveanu, Administratia Porturilor Maritime a concesionat Portul Turistic Tomis, pentru 25 de ani, firmei Sisteme Internationale de Afaceri SA.

Valentin Gheorghe Ionescu este un nume des întalnit în zoana de afaceri din Constanta. 

Implicat în business-uri cu eoliene, terenuri si centre comerciale, Ionescu, zis Grizzly,  este un apropiat a lui Radu Mazare si a lui Nicusor Constantinescu, fiind coleg al acestora în Institutul de Marina si cofondator al cotidianului Contrast.

De unde pana unde Gabriel Parvulescu Director ANR?

Ei bine daca tinen seama ca USL s-a desfiintat, iar actualul Director ANR este PNL-istul Mihai Andrei, este evident ca PSD vrea sa isi puna omul lor la conducerea Autoritatii Navale Romane.

Deasemenea intr-o declaratie de presa, PDL-istul Christian Gigi Chiru, s-a declarat alarmat de continuarea politicii ANR de privatizare a pavilionului si ingrozit de favoritul care ar putea prelua saptamana viitoare conducerea institutiei, respectiv Valentin Parvulescu.

Asadar, il vom vedea pe PSD-istul Gabriel Parvulescu Director ANR, in locul PNL-istului Mihai Andrei?
MAI POTI CITI