CATALOG ONLINE HAINE MOJA BY ALINA EREMIA (FOTO)

Colectia de haine MOJA by Alina Eremia cuprinde zeci de produse, piese cheie în garderoba de primavara/vara o oricarei tinere fete care vrea sa fie "la moda". 

In catalogul online MOJA.ro gasim in colectia semnata Alina Eremia, rochii, topuri, fuste, pantaloni sau accesorii ham, toate compun outfit-uri versatile si usor de purtat.

Tinutele fresh, punctate de detalii elegante si feminine, reprezinta stilul caracteristic Alinei Eremia, tânara artista implicandu-se activ în procesul de creatie a acestor haine pline de tinerete.

In pozele de mai jos sunt cateva dintre hainele semnate Alina Eremia si pe care le puteti cumpara online din magazinul www.moja.ro, acolo unde gasiti un complet catalog online cu rochiile, fustele si pantalonii creati impreuna cu Alina Eremia.
catalog online rochii moja alina eremia

Alina Eremia este nascuta in data de 15 decembrie 1993, Buftea si a debutat in televiziune în anul 1997 la emisiunea Abracadabra, castigând locul 3.

Au urmat apoi numai succese în plan artistit pentru aceasta. Alina a ajuns sa joace în "Pariu cu viata" si "O noua viata" si sa faca parte din trupa LaLa Band.

Moja.ro este o platforma profesionista de comert online, scopul comun al fiecarui membru din echipa MOJA.ro  fiind stabilirea si mentinerea unor relatii impecabile cu clientii.
magazine online haine moja alina eremia

Toate produsele promovate de Moja.ro sunt adresate femeii care este preocupata de imaginea si stilul ei, femeii care isi doreste sa emane feminitate si eleganta si cel mai important, femeii care isi doreste sa fie unica zi de zi, pentru care hainele si accesoriile nu sunt o necesitate sau un moft, ci un mod de a fi si un mod de a se exprima pe sine.