BIOGRAFIE Romeo Dunca - Omul de afaceri din Timisoara a divortat de Elena Daniela - Ce AVERE i-a lasat Elenei Daniela

Pe scurt despre biografia lui ROMEO DUNCA, un om de afaceri din Timisoara care a inceput cu un camion.

Romeo Dunca este actionar la una dintre cele mai mari companii de transport rutier din Romania. Peste 500 de TIR-uri transporta zilnic marfa de tot felul.

In momentul schimbarii regimului comunist, in 1989, avea 21 de ani.

Dupa ani '90, cu douazeci de marci in buzunare Romeo Dunca a fugit in Germania.

Experienta germana nu a fost foarte usoara.

Romeo u cunostea acolo pe nimeni si luni de zile s-a chinuit pe unde a putut.

Cea mai mare lupta o ducea cu el insusi. Castiga si 2000 de marci pe luna, dar tentatiile erau mari.

Si-a cumparat prima data un camion din 1973, iar acum are peste 500 in flota pe care o gasesti prin toata Europa.
biografie romeo dunca avere blog vedete

Romeo si tatal sau, Ioan Dunca, controleaza impreuna in mod direct 53% din capitalul transportatorului. In actionariat se regasesc si firma Holian, inregistrata in Luxemburg (28%), Doru Husarciuc (16%) si Constantin Daminescu (3%).

Romeo Dunca si-a castigat insa notorietatea prin aventurile sale - este primul roman care a reusit sa termine pe doua roti cursa Paris-Dakar, a urcat pe unul unul dintre cele mai inaccesibile varfuri muntoase din lume - Manaslu din Himalaya, a pus steagul Romaniei la polul Nord in 2006 si la Polul Sud in 2011.

Satul de explicatiile pe care trebuia sa i le dea înaintea diverselor expeditii, omul de afaceri timisorean a decis sa divorteze de frumoasa Elena Daniela, cu care s-a casatorit în urma cu 20 de ani.

Acum, aflat în divort cu fosta sotie, omul de afaceri Romeo Dunca a decis sa rupa tacerea asupra modului în care Judecatoria Timisoara a evaluat probele din dosar si a admis cererea de desfacere a casatoriei, dar si a motivelor care au dus la ruperea unei relatii conjugale de peste 20 de ani.
wiki romeo dunca explorator timisoara
Uneori, cel mai greu lucru de suportat este fericirea celui de langa tine! Fosta mea sotie a fost influentata in rau de anturaj, doar femei fara obligatii, divortate! Tocmai de aceea, as recomanda femeilor care ajung in situatii limita ca fosta mea sotie, sa stearga din telefon numerele tuturor prietenelor nefericite, pentru ca o influenteaza doar in rau!”, recomanda milionarul, care, in ciuda tuturor aparentelor, abia asteapta sa se termine procesul de divort.

ROMEO DUNCA este convins ca, dupa ce se va incheia complet procesul, va gasi o cale de intelegere cu femeia care i-a stat alaturi atata amar de ani si care i-a daruit 4 copii, carora omul de afaceri vrea sa le ofere o viata fara griji.
MAI POTI CITI