BIOGRAFIA Alina Anca Moldovan de la Te pui cu Blondele la iubita colega de partid a Elenei UDREA

In varsta de 29 de ani, Alina Anca Moldovan (FOTO) a vrut ca in CV-ul sau sa nu figureaze numai faptul ca face parte din echipa de blonde istete de la emisiunea lui Dan Negru de pe Antena 1, celebra "Te pui cu blondele".

Alina Anca Moldovan are dimensiune impresionante. La o inaltime de 1,75 m si 55 de kg, Alina are dimensiunile 84 - 62 - 89 cm.

Blonda bistriteanca a considerat ca e pregatita sa treaca din lumea showbizului în cea a politicii, asa ca astazi Alina Moldovan  va semna adeziunea la Partidul Miscarea Populara, partidul in care s-a inscris si o alta blonda celebra, dar cu posete mult mai scumpe,  Elena Udrea.

Bistriteanca Alina Anca Moldovan sustine ca o admira pe Elena Udrea si ca o considera un politician de succes, care mai are multe de spus in aceasta tara si de la care ar dori sa invete secretele ascensiunii politice.
Chiar daca "Te pui cu blondele" ii place... si pentru banii pe care ii castiga.
Alina-Moldovan-Biografie-PMP-Bistrita
(c) Facebook Alina Anca Moldovan PMP
Alina Moldovan declara intr-un interviu ca merge "la blonde" pentru bani, pentru ca din 5 emisiuni, 3 le castiga. 

Pana acum a participat la 4 sezoane, si din 35 de emisiuni, "blonda suprema" Alina Moldovan a castigat 20.

Bistriteanca Alina Moldovan a vrut in 2013 sa devina asistenta la emisiunea "Un show pacatos". 

Alina s-a înscris în concursul "Cautam asistenta pacatoasa" pentru show-ul monden al lui Dan Capatos dar nu a reusit sa castige.

Inainte de a participa la emisiunea lui Dan Negru,  Alina Moldovan a fostuna dintre  fatele de la Pagina 5 in Ziarul Libertatea.

Iar inainte de a poza in ipostaze fierbinti in pagina 5, blonda Alina Moldovan a fost angajata la biroul de Relatii Publice al Primariei Bistrita. pe post de referent in cadrul Politiei Comunitare.

Iar de astazi, "blonda suprema" din Bistrita,  Alina Anca Moldovan se alatura altei "blonde supreme" in partidul PMP.

Ce va iesi din aceasta combinatie vom vedea.