BIOGRAFIE Iulia Monica Dumitrescu din Cluj la Miss Asia Pacific World Romania 2014 FOTO

Frumusetea romancelor concureaza in 2014 cu frumusetea asiaticelor.

Frumoasa Iulia Monica Dumitrescu a fost desemnata oficial Miss Asia Pacific World Romania 2014, urmand sa reprezinte Romania in cadrul Miss Asia Pacific World 2014.

Biografia Iuliei Monica Dumitrescu are sansa sa se imbogateasca in 2014 cu castigarea unui loc onorabil printre cele mai frumoase fete din Asia.

Iulia Monica Dumitrescu are 21 ani, 1.72 m inaltime, dimensiunile ei fiind 88-61-90 cm.
Iulia Monica Dumitrescu biografie blog vedete

Clujeanca Monica Dumitraescu  este studenta in anul 3 la facultatea Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul „Universitatii Babes Bolyai.

Iulia Dumitrescu vorbeste la perfectie 5 limbi straine: engleza, germana, spaniola, italiana si maghiara amanunt extrem de important pentru participarea sa din Coreea de Sud.

Fiind pasionata de modeling, Iulia Dumitrescu si-a deschis de curand propria afacere in Cluj Napoca, o agentie de modele, calatoriile si dansul regasundu-se de asemenea printre pasiunile ei.  

Fiind o frumusete atipica, care aduce cu fetele din Asia, Iulia Dumitrescu a mai reprezentat Romania si in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Earth 2012 din Filipine.
Wiki-Iulia-Monica-Dumitrescu-Cluj-Napoca

Iulia Monica Dumitrescu va pleca in data de 18 mai 2014 sa  reprezinte Romnaia in capitala Coreei de Sud, Seoul, acolo unde va concura in perioada 18 mai - 01 iunie alaturi de alte aproximativ 70 candiate din intreaga lume pentru castigarea competitiei Miss Asia Pacific World.
MAI POTI CITI