Ovidiu Tender Fly Romania Bucuresti - Timisoara bilete de avion la pretul de 69 de euro

Compania Fly Romania, detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender, va opera zboruri de linie interne si internationale spre Italia, Spania, Germania si Turcia incepand cu data de 15 mai. 

Pretul biletelor de avion pe destinatii interne va fi unul fix, cel mai mic fiind pe ruta Bucuresti-Tulcea (49,90 euro).

Pentru început Fly Romania va lansa mai multe rute care vor acoperi atat destinatii clasice, cu o cerere bine determinata, cum este Bucuresti-Timisoara, unde compania propune un pret de 69 de euro, cat si destinatii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucuresti-Antalya, operationala din luna iunie.

Pe rutele internationale Fly Romania va opera doua zboruri pe saptamana din Tulcea spre Bergamo, spre Verona vor fi trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, spre Barcelona vor pleca în fiecare saptamâna trei curse din Capitala, iar spre Frankfurt vor fi trei zboruri pe saptamâna din Bucuresti si unul din Tulcea.
bilete de avion ieftine bucuresti timisoara fly romania ovidiu tender

Biletele de avion pot fi achizitionate online de pe site-ul  www.flyromania.com sau de la agentiile partenere.

Ten Airways, companie detinuta de Ovidiu Tender, care opereaza brandul Fly Romania, si-a inceput activitatea in anul 2010, operand curse in sistem charter si wet lease

Ovidiu Tender are o avere impresionanta, care ar fi crescut enorm in ultimii  ani. 

Conform Business Standard, Ovidiu Tender avea o avere estimata la 200 de milioane de euro in 2006, iar in acest moment ea este cotata in jurul cifrei de 600 de milioane de euro.