JURNALISTUL ANDREI POSTELNICU A DISPARUT OARE IN TRIUNGHIUL BERMUDELOR

Senzational sau nu, locul unde avionul pilotat de jurnalistul Andrei Postelnicu a disparut este chiar misteriosul TRIUNGHI AL BERMUDELOR. (VEZI HARTA)

Jurnalistul Andrei Postelnicu, de 37 de ani, este în continuare dat disparut în Florida, dupa ce avionul pe care il pilota a disparut de pe radare.

"Andrei Postelnicu was flying from Marathon and scheduled to land in Vero Beach Friday night."

Andrei Postelnicu se afla la mansa unui avion Piper PA-28 care zbura de la Marathon la Vero Beach Florida..

Jurnalistul roman avea licenta de pilot din 2010.

Insa ceea ce este interesant este faptul ca Vero Beach se afla in Triunghiul Bermudelor.

Din punct de vedere geografic, Triunghiul Bermudelor are cele trei varfuri situate in Insulele Bermudelor, Miami (Florida) si Puerto Rico. 
andrei postelnicu a disparut in triunghiul bermudelor
The Bermuda Triangle & Andrei Postelnicu
Aria triunghiului Bermudelor masoara aproximativ 1,2 milioane de kilometri patrati. Referindu-se la aceasta regiune, oamenii obisnuiesc sa foloseasca diferite denumiri printre care si Zona Crepusculara, Pragul Iadului, Depozitul celor Pierduti sau Zona Deocheata.

Prima mentiune documentata a disparitiilor din zona a fost facuta în 1951 de catre E.V.W. Jones într-un comentariu despre pierderi recente de vase, scris pentru agentia de presa Associated Press. 

Articolul lui Jones se referea la zona sub numele "Triunghiul Diavolului" si sublinia "disparitiile misterioase" a unui numar de vase, aparate de zbor si mici ambarcatiuni din regiune. 

Nu stim care era planul de zbor al avionului  Piper PA-28 pilotat de Andrei Postelnicu, insa este o coincidenta faptul ca acesta a disparut in aceasta zona invaluita in mister.

Portalul de stiri wpvtv.com scria acum cateva minute ca: "... There's still no trace of a pilot reported missing after his plane disappeared en route to Vero Beach. But three small pieces of his aircraft have turned up..."

Pana cand autoritatile amerciane nu se vor pronunta in mod definitiv asupra situatiei, Andrei Postelnicu ramane un pilot disparut

Chiar daca aparent disparut in Triunghiul Bermudelor.
MAI POTI CITI