FILMUL cu Ovidiu Stanescu si Manea Cornelia si un material scos de pe site-ul dambovitanews.ro/

Se face ca un site de stiri din Dambovita, dambovitanews.ro publica niste print screen-uri dintr-un film in care apare un domn pe nume Ovidiu Stanescu si o doamna Manea Cornelia (asta daca sunt numele reale) in diverse ipostaze mai mult sau mai putin indecente.

Problema apare acum, indiferent daca cei de la dambovitanews.ro au avut acces la intregul film indecent sau au primit doar cateva cadre, de ce nu au blurat fetele celeor doua persoane?

Cum au facut rost cei de la dambovitanews.ro de acest filmulet despre care spun ca a fost filmat cu ajutorul camerei web a unui laptop?

Adevarat este ca in aceasta seara cei de la dambovitanews.ro au scos de pe site-ul lor articolul in care apareau pozele neblurate cu Ovidiu Stanescu si Manea Cornelia si au publicat un comunicat prin care isi asuma greseala ca nu au blurat imaginile initial, fapt pentru care s-a sesizat si Inspectoratul Judetean de Politie care, printr-un comunicat a informat ca face cercetari cu privire la încalcarea normelor sociale, insa au îndreptat imediat acest aspect regretabil.
FILM  Ovidiu Stanescu Manea Cornelia prostie de presa

Insa aceste poze din filmul cu Ovidiu Stanescu si Manea Cornelia au fost preluate si de www.spynews.ro sau www.libertatea.ro.

Iar articolele publicate le Libertatea si SpyNews sunt bine merci online, fara ca nimeni sa se sesize.

Cine a avut interes ca aceste imagini sa apara in mod public?

Cine a avut acces la respectivul filmulet cu Ovidiu Stanescu si Manea Cornelia si l-a "vandut" presei.

Care sunt motivele pentru care nu sunt blurate fetele a doi oameni aflati intr-un film privat si care din varii motive ajunge public fara acordul lor.

Si nu in ultimul rand, cat de habarnist sa fii sa te filmezi in astfel de ipostaze, fara sa fii constient ca la un moment dat vei suferi foarte grav de pe urma gestului?
MAI POTI CITI