POZE Manuela Nepoata lui Cioaba care a fugit de acasa cu iubitul Ahmed din Fagaras

Soc si groaza in familia Cioaba. Manuela, nepoata lui Daniel Cioaba a disparut de acasa.

Politistii din Sibiu au început, marti, o ancheta dupa ce o tanara Manuela de 16 ani din familia autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioaba, a disparut de acasa, luni dimineata, fiind data in urmarire nationala.

La 16 ani Manuela s-a indragostit.

Surse din apropierea familiei sustin ca frumoasa fata traia, de cateva luni, o pasionala poveste de dragoste alaturi de Ahmed, un baiat din Fagaras.

Familia Manuelei  a declarat ca aceasta a fost vazuta ultima data luni dimineta, când urma sa mearga cu sora ei la Biroul de Evidenta a Populatiei pentru a-si face buletin.

Membrii familiei fetei de 16 ani sustin ca în cursul zilei de luni aceasta ar fi încercat sa ia legatura cu ei, prin telefon, dar s-a comportat ca si când cineva nu o lasa sa vorbeasca.
wiki manuela cioaba si ahmed disparitii rromantice
foto facebook.com 
Potrivit politistilor nu au fost descoperite indicii ca tânara ar fi fost rapita.

Facebook-ul bata-l vina se pare ca sta baza acestei "disparitii" rromantice.

Manuela s-ar fi indragostit, in toamna de un tanar  din Vistea, un sat din zona Fagaras, pe nume Ahmed. 

Fata de 16 ani s-ar fi imprietenit cu el pe Facebook si, de la o zi la alta iubirea a crescut si s-a ajuns chiar la gesturi necugetate.

Astfel, incat acum doua zile, pe motiv ca se duce sa isi faca buletin, Manuela a plecat la iubitul ei acasa si, de atunci nu o mai gaseste nimeni.

Daca nu ar fi existat "feisbucul" mai aveam noi acum parte de aceasta poveste misterioasa si rromantica in prag de Valentine's Day?
MAI POTI CITI