RENATA LUI LEO DE LA STREHAIA IUBIREA DE CANCAN DE PE FACEBOOK

Biografia unei relatii esuate intre Leo de la Strehaia si Renata Gheorghe.

Renata iubita lui Leo de la Strehaia l-a cucerit pe barbat cu felul sau de a fi si în special cu aspectul fizic, deloc de neglijat, cu care a în­fierbîntat imaginatia multor barbati.

Renata are buze sen­zuale, sîni perfecti si un posterior ce nu poate tre­ce nere­mar­cat.

Dupa cum am aflat, de curînd, ea a fost ceruta în casatorie de Leo de la Strehaia.

Insa...

Reporterii ziarului Click au aflat ca Leo de la Strehaia se afla într-un "razboi rece" cu Renata Gheorghe, iubita lui oficiala de mai bine de un an.
Wiki Renata si Leo de la Strehaia

Desi cei doi au avut o relatie cu nabadai, "printul tiganilor" a asigurat-o pe Renata Gheorghe in mod constant de dragostea si de sprijinul sau.

 Numai ca, se pare, bruneta nu i-a raspuns asa cum el ar fi meritat.

Leo de la Strehaia s-a despartit de iubita lui, modelul focos, Renata Gheorghe pe care o acuza ca l-ar fi mintit impreuna cu mama ei.

"Pentru Renata Gheorghe fosta mea iubita ! Si tu si mama ta mati mintit ! Cand mama ta îmi dadea mesaj k esti cu ea uitatate la postarea de la Razvan la ce ora a fost postata si la ce ora mi-a dat mama ta mesaj k esti cu ea ! Dana mi a dat mesaj la 20.50 si mia zis k esti cu ea ! Ai ales sa ma minti ca sa filmezi un clip de manele ! Pt k ma ti mintit amândoua tu cu mine ai terminat-o ! Te rog PINA luni sa ti iei bagajul si Viaaaa Pitesti ! Multumesc pt întelegere si succes in activitatatea de dansatoare !",

Asta a scris Leo, furios din cale afara pe fosta lui iubita.

Renata Gheorghe o "gagica" tare buna care transcende metafizica manelistilor!
MAI POTI CITI