HORIA VARLAN "Top Chef Kids" la Antena 1 fara "Cireasa de pe tort" dar cu Junior Chef

Stiri noi despre Horia Varlan il dau plecat pe bucatar de la Prima TV si sosit cu caratite cu tot in bucataria Intact.

Adica, Horia Varlan ar urma sa plece din show-ul "Cireasa de pe tort" si sa se ocupe de "Top Chef Kids", la Antena 1.

Si nu este o barfa.

Daca in "oficiosul" online SpyNews a celor de la Antente, sta scris clar si raspicat ca  din primavara acestui an, Horia Varlan va intra în proiectul culinar ''Top Chef Kids'', o emisiune destinata copiilor care vor sa îsi demonstreze maestria în ale gatitului. Atunci asa este.
wiki horia varlan junior chef antena 1 inscrieri.jpg

Asada cei mai mari Top Chefi din Romania vor incep cautarile pentru cei mai mici bucatari sub "bagheta" maestrului Varlan.

Nu uitati daca copii vostri au intre 9 si 14 ani, sunt foarte ascultatori dar ei fac legea in bucatarie, nu uitati ca au inceput inscrierile la cel mai nazdravan spectacol culinar: Junior Chef  (Top Chef Kids).

Junior Chef ar fi al doilea proiect cu copii difuzat de Antena 1. 

Next Star, concursul de talente prezentat de Dan Negru este difuzat în fiecare joi la Antena 1, cu cifre foarte bune de audienta, depasind la mare distanta serialul Las Fierbinti si cu partidele de fotbal din Europa League.


Horia Varlan s-a nascut in data de 11 martie 1963.

Este absolvent al cursurilor de arta culinara de la Cleveland Community College din SUA si posesor al diplomei de “Maestru in Arta Culinara”.

Horia Varlan a facut cursuri de bucatar specialist, bucatar-sef si Management turistic in Bucuresti si a obtinut si titlul de Maestru in Arta Culinara.